Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
***em ja takvog policajca kojem je sa oklopom i štitom moguće nanijet teške povrede od strane penzionisanog borca... predstava za narod još jednom
Jesil pogledao video uopste? Policajac mu govori da se udalji i on ko hajvan glavom na njega.Nemoj molim te pricat seljacku pricu imaj svoj stav i misljenje.
Ako slomis prst, to je teska tjelesna povreda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majora i gowana.
Policijo radi svoj posao, tko godse za ovo borio napendrekaj i u haps
šta hoće ovi ljudi i ko ih organizuje? da se objave lični podaci, što je zabranjeno zakonom, i da se ugase udruženja građana čije je formiranje dozvoljeno zakonom. kakav je to zakon kojim će se zabraniti jedinici lokalne samouprave da troši pare na šta ona hoće? neka idu u opštine kad se usvaja budžet i tu urgiraju da se ne daju pare nekome. ma hajde, postavlja se pitanje ko stoji iza njih
Majore nije ti ovo 92-ga haj malo u tvorza.
Tako i treba. Zatvor - krivicna prijava. Ako si bivsi borac ne znaci da si iznad zakona. Primjer drugima a i ovaj ce dva puta razmisliti prijenego se odluci da ponovi istu stvar.
Suprotono ovome, ako si politicar - to znaci da si iznad zakona i da mozes handriti naord kako i koliko hoces?
inače naša SDA krimi elita velikim djelom je migrirala u Sarajevo, mjesto koje nudi velike mogučnosti za kriminal... SDA kradi kao ja!
JĖBI JĖBI JĖBI ŠĆEPANA ŠĆEPANA ŠĆEPANAAAA
KLIX UBI SA PROMOVISANJEM ŠĆEPANA IDE ŠĆEPO U ZABORAV NE MOŽE MU NI ONAJ OZGO POMOĆI
TERAJTE TOG EGZIBICIONISTU PA NEKA POKAZUJE GOLU KOZU U CUZARI
Ovo se više ne zna ni jesu li ovo borci ili nečiji plaćenici, u svakom slučaju zahtjevi su opravdani, ali nasilništvo je nedopostivo.
nisu svi majori ima i onih koji su stari i bolesni i nemogu raditi sve i da ima posla
Mastan ovaj major.
Kakvi borci a preko 20 godina prošlo od rata? Neradnici bi da ih neko čitav život izdržava. Onda to nisu borci već plaćenici.
dosad nisu dobili ni pare
Vidis Sila boga ne pita i odredi ko koga udario i povrdio. Zivimo u Trunpov svijet gdje policijske k|_|rve adaptiraju zakon kako zele. uz put ye60 zutog.
Ovaj može konju iskopati rep, i ono traži socijalu. Nađi posao, prijavi se da radiš kao zaštitar takvi njima trebaju, a ne čekaj sadaku.
Ima li iko ovdje a da mu je doticni bio major?