Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li u Sarajevu ima iti jedan policajac rođen u Sarajevu i da je završio osnovnu i srednju školu??
@turbodoppelvergaser hahahahahaha izvrsno
@praznaprica Ma ne shvatam samo gdje nađu onakve face , ima ih dosta i debelih preko 140 kg , kako će oni trčati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno da policija ima ovlasti kakve je nekad imala ovi novinarcici ne bi stigli da se kurce. Pravu bagru (politicare) ne smiju nista pitati, cak sta vise. Nemam ja nista protiv novinara, ali samo onda kad zaista rade svoj posao bez dlake na jeziku ma o kome se radilo...
Očekuje se reakcija udruženja novinara i Borke Rudan, kao i sarajevskog odsjeka Al Jezire.
nema vecih govana od novinara. cast izuzetcija
A kad se sjetim kad je pocela agresija na BiH. U policiskim stanicama su se policajci toliko utornjali kad su im obican narod a i neki kriminalci iz tog vremena ulazili u stanicu trazeci oruzije.Bili su manji od makova zrna.Narod ih opremi od svg dohotka a oni protiv istog naroda i stite lopoveiz vlasti.Dosta u policiskim strukturama ima kabadahija koji svoju frustaciju lijece udarajuci slabijeg od sebe.
Kako ste hrabri i bahati, nesto poput onih policiskih kabadahija u Kruscici sto su tukli zene.Ne mogu da shvatim te monstrume.Pa imaju li oni majke, zene, sestre.Sta da je medju tim zenema bio neko njihov.Da li treba slusati naredjena od idiotskikomandira.Oni su se poistovjecujui poput fasistickog agresora u ratu.
Odkad je evropa slobodna :), nema vecih licemjera na kugli zemaljskoj
Treba ih sve otjerati... ovakvi novinari pojma nemaju, uglavnom. Posebno ovih špijuni iz RSE. Uzimaju po tri milje plaće od amera i onda seru nama ovdje kako ne valja država...
prc
Pa nije valjda to razlog da se kaze novinaru da ce dobiti batije i pri tome da su radili profesionalno. Ako su prekrsili zakon, onda valjda ide privodjenje i procesuiranje na sudu.