Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ce biti Egipat 2.0. Narod protiv Bakira, Covica i Dodoka, armija protiv naroda koji je prezivio rat i zna se odbraniti od majmuna u pancirima.
Boga mi tesko,po novoj uredbi plate policiji imaju prioritet isplate,cak i u odnosu na vracanje inostranog kredita!Banda je to pogana!
Tako je KraljSA a ja Scepo od Gusinja cu vas povesti u tu borbu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam sta je ovdje problem, svaka Policija u Svijetu ima oklopna vozila pa neka ima i nasa Policija.
Tako ispada zbog suda koji pusta kriminalce koji su nekoliko puta privodjeni, treba pola sudija i tuzioca smjeniti kako bi ova druga pola radila svoj posao, cijelu drzavu torerise stotinjak poznatih kriminalaca, tu gamad zatvoriti na neodredjeno i drzava ce cvijetati, ti si s jedne strane upravu, vlast dopusta kriminalce na slobodi kako bi narod pricao o delalicu, haticu i sl. a ne o nedjelima, kradji i neradu vlasti.
ako se vec dijele zasto niste vise trazili, proporcionalno broju stanovnika, ako ne trebate barem u staro zeljezo prodati?
Ovo ti je daj sta das...sto je djaba i bogu je drago. Za zastrasivanje raje i nekako, kao borbeno vozilo truba......daj konje ko u New Yorku :D, Dodi se dize sad, dobiva vise nego nego FBiH. :)
A i vama prava sreca...Plate redovne i kurtone cuvate...Spoznaja vrijedna zivota i ljepota zivljenja...pljuccccc....
Cmakire trazis cepa,i ti i medjed baja..
de naum palo političaru da se bavi materiom,šta je rekao sinoč Denis Graz na pink tv,od dvije redovne sjednice na jednoj je razmatran zakon o izgledu poštanskih sandučića,nema dalje počnite praviti koverte ukida se internet,tako da me nebi čudilo da ova vozila trebaju političarima a ne narodu.
g. Suljagic nema pojma, maliciozan je i zeljan jeftinih poena...shame on you
po uzoru na ameriku...policija postaje vojska..... pa se ti pobuni,izrazi negodovanje,smjeni vladu
Uh ...da je bila ova oprema 92, a ne u patkama protiv JNA!
Policija mora biti obucena u adekvatno naoruzana.Policija u ratu odigrala kljucnu ulogu u odbrani zemlje protiv JNA. Sada imamo "svoju" vojsku koja se osposobljava za poplave i izradu puteva. Nazalost,opet se mogu ponoviti 90-te.
Nema policije bez Titine milicije,ovo je sve talasika
Ja bih policiji dao i tenkove...!
Podrzavam FUP,MUP,SIPA-u,OSA-u i ostale agencije i da se ja pitam dobili bi sva moguca vozila i sve sto im je potrebno.. A inace Amerikanci su izvor te "paranoidnosti" od policije,pa se bune sto ce policiji oklopna vozila,snajperi,vojna oprema i tenkovi na ulicama.. Umjesto da ljudi svim silama podrzavaju policiji na razne nacine,oni protiv policije,ja sam zgrozen takvim nacinom razmisljanja..
Dezurnu pekaru haha =)
u 30 godina nikad al nikaaaaaaaaad policajac mi nije pomogao nikaaaaaaaaad to stara nasa poznata bolje cerka kurva nego sin drot XD€
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko će ba narod gaziti pa i policija je narod! Da je samo mirnih ali dugotrajnih demonstracija i policija bi okrenula leđa u kontra smjeru.
Očekuje se vruća jesen!?
Meni se čini da je frustracija pred jesen veća, ide zima a u šupi metar drva!
_"Podsjećamo, zamjenik ministrice odbrane BiH Emir Suljagić izjavio je da je Komisija za provođenje postupka rješavanja viškova pokretne vojne imovine donijela odluku o dodjeli devet borbenih oklopnih vozila MUP-u RS, dva SIPA-i i pet MUP-u Federacije BiH. On je istakao da se BOV-ovi u pravilu koriste samo u slučajevima masovnih okupljanja, te da nema nikakve sumnje da se entitetske vlasti spremaju na obračun sa narodom, odnosno da strahuju od naroda." Da je njih strah naroda, radili bi za dobrobit naroda. Narod je miran kao bubica, ne trebaju vam oklopi i naoružanje protiv njih. :))) Dajte mu samo hljeba i kolača, nećete trebati oklopna vozila. Takav je naš narod. :(