Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma SDA treba ukinuti, pohapsiti vodece licnosti i pucati im krivicne prijave, u Sarajevu desetak dana hapsiti sve zivo, dati policiji ovlasti da pendrece i onda udariti sitne, da uvale u govna krupnije. Nakon toga cijelom vodstvu SDA spucati po 50 godina zatvora, oduzeti njima i rodjacima svu pokretnu i nepokretnu imovinu i to je to. I onaj koji je kriminalac, a nije u SDA, nakon toga vise to nece biti. Evo krenuti od Izetebgovica - Gasi, Brankovica lova bez pokrica, nekretnine, Aluminijum i Tihica Energopetrol.
Kad covjek realno razmisli Izetbegovici mali & veliki su bosnjake odveli u ambis i propast kamo srece da je SDA 90-tih vodio rahmetli Adil Zulfikarpasic sve bi drugacije bilo.Pametan covjek se navrjeme sklono kad je vidjeo sa kakvom bagrom ima posla behmen ,cengic itd.Dok se neocisti taj uzi klan SDA nema Bosni a ni Sarajevu pomaka ,unazadice nas u tursko doba.
Objavljivanje ovih razgovora je isto tako krivicno djelo, ali ocito da niko nema namjeru potezati to pitanje.
sve u zatvor ove lopove ....... bilo bi nam puno ljepse a vece bi nam plate bile da oni ne kradu...
Saja je majmun na baterije. Pola vasih \"uspjesnih\" polit/biznismena je Sajina slika i prilika. To je vama vasa borba dala...a dace vam jos i vise. Nek ste vi lafo multi-kulti u gradu gdje ce jos malo i muhe trebat speciojalnu dozvolu za kretanje.
Gazi stoku Bakirovu i Alijinu !!! A Šaju je policija trebala dobro izmlatiti zbog \"pružanja otpora\" hapšenju ...Pa bi on dobro zapamtio da li bi se ikada više pojavio negdje na televiziji da nešto laprda i objašnjava, stoka bakirova !!
Onda i ti svoju \"LEGENDU\" nagovori da ti sredi crnca koji ce tyi izjebat 13-godisnju kcer!!!!!!!! Ili bi da on tebe legendarno pojebe u usta??? Majmuncino debilna!
saja je legenda, jebem te usta!
\"ja\" sa crticom ispod VODI GA KUCI JEBO TI ON MATER!
vadi fahro dzukce iz govana zar je uopste bitno u cijeloj ovoj prici kako se doslo do poziva...zar to umanjuje znacaj izgovorenih rijeci... fujj smradovi
kako ga uopste nije stid da se igdje javlja. ali neka te jos malo, uvjeren sam da je metak s tvojim imenom isto u necijoj cijevi;)
saja je kralj!!!!!!
Tako i treba...samo im mater lopovsku jebat
ovi su smiješni
Svaka cast gosp. Edinu Vranju!