Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duple fotelje duple plate duple guzovace dupli uhljebi
Lijepo napisano na kraju vijesti da nece primati duple place. Tipicni klix komentar. Vijest je nebitna, bitno je misljenje koje se ima u glavi, a koje je formirano na bazi nikakvih informacija.
Malo im je dajte im jos jednu funkciju, neki upravni odbor nesto
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Nista to nije sporno, da oni svi imaju jednu platu, pa nek izaberu koja im se vise svidja... al obzirom da se kod nas dobro zivi - ima se, moze se... mogu oni obje sebi priustiti ...
bleeeee,ble,blee,bleeeee,ble,bleeeee,ble
Opstrukcija na kvadrat,dupli korak nazad i haram prema narodu. Zavlacenjem naroda vecinom dinosaurusi iz cika kojim viri ceteresnica iz dzepa ili rasporedjujte izabrane ili podnesite ostavke.
Ovce su glasale da vodji daju dvije fotelje.
sve nema posla u bosni a ovi moraju jednom guzicom u dvije fotelje sjedit
Teško će im to pasti, ne rade ni tamo ni vamo, dvi plate, dva paupala, 170 komisija, koruocije, reketa i mita kao u priči ili bajki.
Treba ljude nagradit za tako teška dva posla,bar 10-12 milja KM.
Sakam te moj maleni tuti fruti Bosnjo!
gotivna slika, ako ikad budem imao viska para u zivotu imat cu ovaku prostoriju u kuci. p.s. obožavam šah :D