Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo primitivni narodi, naši poličari su kao i mi, treba nam vremena. Oni koji su inteligentniji među nama ako se jave, skidaju im glavu.
Evropska unija je odlučna da pomogne, kazao je Fule, ali je na bh. političarima da se dogovore i postignu kompromis, čime će otključati put ka Evropskoj uniji, što će dovesti do povjerenja građana u kapacitet lidera da utru put stupanju na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, odnosno u konačnici podnošenju kredibilne aplikacije za članstvo u BiH. ?? Kako ste to odlucili da pomognete??Tako sto cete stajati sa strane i posmatrati kao i do sada??? U slucaju da se gradjani izbore za clanstvo,kredit za pozitivne procese ce te naravno pripisati sebi ,u slucaju da ne uspijemo,nikom nista ???
Izgleda da se i ceskanje **** smatra pomaganjem BIH.
Nemre gosn Fule,nemre! To je mladja generacija koja nesmotreno ide naprijed.
Nismo ti mi za male stvari poput EU, mi smo giganti, naš je cijeli svijet, u plavo - žuto obojen.
me ne idemo u EU, al zato idemo u Brazil :)
šta vam je, sad će evropa da nam kaže "BiH od sutra ste članica EU" radi ove utakmice
Oni slijede svoju korist ebe im se za tebe brate
svih 11 fudbalera igra za isti cilj za bosnu, dok ovih 111 politicara igraju svako za sebe... tako da...
Ma kak'i oni, treba ih sve na Marin dvor na vješala!