Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVIII *** LAJKUJTE MI SVI *** NIKAD NECEMO U EU KAD SMO CIG.ANI
@Ugljesa pametnice nasa...znas li ti geografiju?
Evo i spisak 47 putnika iz BiH: http://www.sensservis.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=42940:brisel-inserti-1&catid=29:bih-integracije&Itemid=200 No comment.
ja nekad fudbaler bio a sad pijanac a love ko čkepi
E, jesi li im rek\'o? I jesi li ih pitao ko je platio put za 47 likova koji su danas dosli u Brisel od nasih para? I sta oni? Obecase li ti ponovo da nema problema? Ma, ovo je cirkus jedan. Ne znam ko je ludji - EU sto vjeruje ovim ublehasima ili receni ublehasi koji su uvjereni da nas mogu dokle hoce jahati. Sve skupa i zajedno - vrlo odvratan neformalni skup.
frankestajn bih ide u eu 2016 ali hidzaretske hihihihihihi
Prognoziraj mec Spanija - Portugal i osvoji vrijedne nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
Antiglobal nisi jedini koji tako misli. Kad pocnemo postovati sami sebe i ono sto imamo svoje bit ce nam bolje. Interesantan je ovaj SRB IN, samo spomnes da radi boljitka i njegove tupave glavuse, nesto preotmes, preuzmes u trzisnoj borbi od Beograda i on se odmah nadigne da kritikuje a Beograd lijepo boli cundara i za njega i njegov boljitak interesuje ih samo da ovakvi kao on budu instrument crkavanja krave kod komsije da bi njima bolje bilo. Jad i cemer, a treba mu dijete ovdje u skolu ici.
mongo je jednostavnije da oni koji ne žele živjeti sa muslimanima napuste BiH. a njih je vrlo malo i uglavnom žive na klixu
dug i tezak put, asocira na rijeci NIKAD I NEMOGUCE
Samo disolucija , tj. Mirni razlaz moze zaustaviti mrznju medju narodima , RS , HB , i sredisnji Muslimanski deo + cazinska krajina , i da najzad zivimo normalno .
Treba istjerati muslimane iz BiH i onda bi Hrvati i Srbi bez problema usli u EU!
koji cemo djzvo u evropi kad ce se i ona raspasti za kratko vrijeme< postavljaju nama uslove a ni sami nezanaju sta ce sa sobom,,Treba se okrenuti istocnom bloku posto zapadni svakako nece moci da se odrzi
nije ni eu vise nesto raspast ce se ko nasa yugoslavija
Ima li nam pomoći www.vidovitalea.com ? :)
Srbi 90-tih: Bojkot Slovenskih i Hrvatskih proizvoda, propast ce bez nas Bosnjaci 2012: Bojkot Slovenskih i Hrvatskih, propast ce bez nas neobicna slicnost mozda i jeste u nekom srodstvu?