Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su mogli dogovorili bi se jos 90ih
tu si u pravu, ali da su se čak i mogli dogovoriti, prethodnici filea im ne bi dozvolili. davno je u njihovoj kuhinji dogovoren raspad juge.
Kakav dogovoren raspad...velikosrpska politika je izazvala raspad, kao sto sad velikobosnjacka izaziva raspad bih. Drzimo se zvanicnih cinjenica
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čovjeće ukinuti Dejtonski sporazum i vratiti uređenje od 1991 godine a ujedno poništiti i ne priznavati potpis Alije i ostalih jer niko pa ni on nema pravo kao pojedinac da i meni i nama pravi državu po genocidnim principima.Birati predsjednika kao u svim državama svijeta.
...tačno...vratimo sfrj...
KME KME KMEEEEEEEEEEE HELjP HELjP HEEEEEELjPP AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH kakvi ste mastoviti,islam vam popio i to malo pameti sto ste imali... Cuj da se vrati nelegalno uredjenje iz 91... C,c,c... Pa sta mislis zbog cega se vodio rat zivotinjo nerazumna!!!!
Do sada smo imali " 7 veličanstvenih" ( mamuna) na pregovorima - sada imamo 7+1 majmuna i tako komletiranu grupu za pregovore. E moj Fuele i ti i EU ste već fulili. Ti i na izborima u Maju imaš nulu.
Odhebati ove katolicke fanatike i okupatore po svaku cijenu, cak i po cijenu novog rata! Ne popustati pod pritiscima mucke perfidne agresije katolickog Zapada na suverenu Bosnu! Dogovor "konstitutivnih naroda" je postignut u Dejtonu i to najvise na stetu Bosnjaka (koji je historijski jedini narod Bosne). No, ni to nije dovoljno Rimu, nego katolicki krstaski fanatici zele totalno unistiti Bosnjake. Ako bi se potpisala izdaja, sve to treba proglasiti nevazecim a moguce potpisnike izdajnicima koje treba uhapsiti i osuditi na smrtnu kaznu. Ovakvim dogovorom bi se prekrsio sporazum iz Vasingtona i Dejtona a sto bi znacilo da su te sporazume prekrsili Zapad i domaci katolici a ne mi. Prema tome i s nase strane sve te sporazume u paketu proglasiti nevazecim, zatim proglasiti uspostavljanje Kraljevine Bosne u njenim historijskim granicama te na koncu proglasiti ratno stanje i pozvati domoljube na mobilizaciju.
EHEHEHEHE, RPIMITIVNO ZATUCANO BALIYSKO SMECE!!!!! VALJAS GLUPOSTI OLOSU MUTAVI!!!!!
jasta ce,evo požurili bas!Da znaš koliko te nebu za sto u zivotu!,ne bi vise nikada nikada nista izjavio za medije g_dine !
dabogda ti se oko dioptrije dogovarali ovako mrsh MRSH
i ti i oni
To je krsenje Dejtonskog sporazuma. Sa hrvatima na ovaj nacin nema dogovora! Ko im ovo da izdajnik je! Time se Bosnjaci prave najvecim magarcima u BIH. Mi smo Hrvate mogli istrijebiti kao sto su nas srbi. Znaci ko potpise mamu mu ***.
seljačino glupa, znaš li ti uopče o čemu se dogovara
mrs sokac p ti mtrn, znam o cemu se dogovara, dogovara se o necemu o cemu smo se vec dogovorili. medjutim alija I sda su krivi sto nisu mogli svojom glupom politikom pretpostaviti ovaki ljigavost i podmuklost hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma otisli su oni spavati davnoo, mi budele mislimo bice neka vijest... Ev ja cu vam reci: Dogovorili se da ce u buducnosti pokusati pribliziti stavove...
Evo masalaH dodjose i muslimani u istu poziciju ko Srbi 91-ve. Sad ce da ko "vecina' papci jedni budete majorizovana manjina. Vala ste i zasluzili Hrvate Ajmo jedno vezanje zastava,..nako za raju da evociramo uspomene :):):) ----------- Sto se nas Srba licno tice, strah nas je jedino (ISKRENO) kad se BiH bude cijepala da nam ne uvali Evropa s nama ove muslimane. Eto vas Hrvatima sa "svim vasim teritorijama" pa se 'bratite' ionako ste vazda njihovo cvijece bili.
negdje sam pročitao dobar predlog za rješenje Hrvatskog pitanja , pa treba primjeniti Hrvatski model koji podržava EU . Srbi su bili u HR 15 % , kako je riješen problem , pa proglaženi su nacionalnom manjinom , a bili su konstitutivni narod . Dakle proglasiti Hrvate nacionalnom manjinom i riješen problem . Ne mogu se žaliti oni su izmislili to demokratkos rješenje , a i EU je zadovoljna tim rješenjem .
GLUPO SRBIJANSKO SMECE, VI STE SE U HRVATSKU DOVUKLI PRED OSMANLIYAMA KAO GOSTI I ONDA U 2 JUGOVINE NAKOTILI TAKO DA STE IZ BEOGRADSKOGA PASALUKA DOVLACENI NA RADNA MJESTA U HRVATSKU, NIJESTE VI U TU HRVATSKU UNIJELI NISTA SVOJE NEGO STE SE OLOSU PARAZITSKI SAMO KOTILI!!!! A MI SMO TI 95% VECINA NA SVOJJ ZEMLJI, U SVOJOJ HB, DOK VI NI VECINA NIJESTE BILI U RSK NEGO STE ONE HRVATE UZ POMOC JNA PROCERALI. NEMA OVDJE JNA VISE, SRBIJANSKA MAJMUNCINO GLUAPA!!! U HRVBATSKU STE VI KAO GOSTI PRED TURCIMA DOLAZILI, A MI SMO U KOLONIJU BIH USLI SA SVOJOJME DRZAVNOSTI, STOKO SRBIJANSKA U TOME JE RAZLIKA!!!!!
SRBIJANCINO GLUP, DA LI TI ZANDES DA SU U RS-U HRVATI I BOSANCI IZGALSANI KAO KONSTITUTIVNI NARODI, A???? SIGURNO NE ZANDES. PLACENICI IH TAKO IZGLASALI. ZNACI LI TO DA MI HRVATI IMAMO PRAVO NA KOMAD RS-A ZBOG TOGA?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAMO NEKA SE SETO OJKUAPTORSKO PALCENICKO STO DALJE GONI, SV CEMO MI SAMI RJESITI KAKO VALJA. MAJKA PRIRODA NEKA ODLUCI, PA AKO SE NJESTO NIJE U STAJU SAMO ODRZATI - ONDA NE MOZE I NE SMIJE NI POSTOJATI!!!!! DALJE CERAJ FULE, GOVNO OKUPATORSKO!!!!!
NjV: predstavnik "EU" (neorimskog svetog carstva) nekakav Fule zajedno sa Bordžijinim sefardskim kvislinzima koji glume muslimane "europejce" i nelustriranim komunistima, vrše neviđeno nasilje nad hiljadugodišnjom Bosnom, u najdramatičnijim trenucima njene historije - istinsku PREVARU STOLJEĆA u petak naveče pa još duboko u noć, gdje glume sve strane koje nas kaobajagi predstavljaju iako je i djetetu jasno da NE predstavljaju naš narod koji preko 65% uopšte NE GLASA - OČITO IZ PROTESTA jer je nemoguće da 2 miliona ljudi ne znaju naći glasačko mjesto!; podsjeća da je glavni motiv svega ovog PLJAČKA tzv. "državne/društvene/vojne imovine" a ustvari Kraljevskog zemljišta koje čini 65% teritorije cijele zemlje i koju od 1463 uzurpira Vatikan po osnovu lažnog testamenta lažne kraljice Katarine, i koju danas nastoje "uknjižiti" ZA SVA VREMENA tj. kao "konačno rješenje" - dok omamljuju omladinu tj. skreću pažnju javnosti na raznorazne gluposti (kao nekad "piramide" 2006) - poput metuzalema Ćire koji je jednom nogom u grobu a koji kaobajagi preuzima Slobodu Tuzla, razmaženog derleta direktora BH Telekoma Džumhura koji glumi "zvijezdu" a NE ZNA NI REKET DRŽATI, ili "repke" nepismenih seljačića pokupljenih od ovaca i inače zbrda-zdola i kojima su katolici prvo napunil džepove a onda im po Evropi serijski naprimali autogolova ko nikad nikom, sve kako bi ovi dospjeli u katolički Brazil... i djetetu je jasno da je sve ovo 100% NELEGALNO, i da je u pitanju najprimitivniji tretman ove zemlje i naroda, kao "indijanaca" koje su isto ovako nekad opijali "vatrenom vodom" (viskijem), pa im onda davali tapije na potpis - otiskom prsta (toliko su otprilike legalni i ovi što nas "predstavljaju") | HM: "EU" rep Stefan Fule, Borgia's Sephardi quislings, non-lustrated communists putting up an unprecedented show as we speak: MIDNIGHT talks ...in #Sarajevo on FRIDAY NIGHT, aimed at KILLING 1000 YEARS OLD #Bosnia, pretending "all sides" (obviously NOT representing Bosnian people) ...agree to "final solution"- divide Royal Lands (65% of Bosnia usurped since 1463) by Vatican under 6 Catholic governors w/ absolute powers ...while diverting attention to amateurish tennis "successes", rigged soccer team qualifiers to Brazil etc. - exposing Vatican as THE ENEMY ...who treat peoples as slaves (Africa, Americas, Asia), Bosnians as "Indians" (American Natives): make them drunk and they'll sign anything (TWITTER) http://is.gd/sW9lTx http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
...memo, care...ne đoni moje zajebancije, živ bio :)...ipak sam ja "malo" jači u tome od tebe :)
...i...memo, care...ne lupaj mi minuse...srušiću ti monarhiju...znaš da su komunjare dobre u tome :)
Joj sad si im objasnio pravo, taj savjet im je falio... sad će sve krenuti nabolje!
e,moj file,odjebi bagru,ti se nece dogovoriti ni za sto godina.
juga je opstajal 45 godina, onog trena kad je jedan narod, koji je uzgred bio jednakiji od drugih, poželio biti još jednakiji, ista se u krvi raspala, zašto netko misli da će u bih proći politika koja u jugi nije mogla proći.....
...taj jednakiji narod je bio u 5 republika, i 2 autonomne pokrajine...politički se to zove usitnjavanje radi slabljenja moći :)
pa zar je bježanija pred turcima, trebala biti razlog da taj narod vlada cijelom jugom, što se nisu borili i zadržali turka na granicama, pa ne bi bilo seljenja.živjeli bi lijepo u srbiji, sretno i zadovoljno. šalu na stranu, svaka višenacionalna država, najbolje funkcionira, kao savez država, republika ili nekih drugih etničkih entiteta, a svako nametanje od strane većine, rađa separatizam, koji kad tad završi u krvi....
čitava je plejada u 10 deka. idealno rješenje je da popusti potporni zid ili živci demobilisanog borca.
Gdje su SDP-ovi odnosn Kemini plaćenici u komentarima !?!?? Ima li vas ??!!??!
...a nema ni članka pogodnih za sdp-ove internet plitkomesare...izgleda je klix stvarno sdp-ov igrač :)
...nebi bio u keminoj koži...zabio mu avaz-paša pod prečku...