Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgrade su napravljene prije rata i nisu bile useljene i dovrsene, a poslije rata je bilo bitno smjestiti grmalje odnosno biracko tijelo iako infrastruktura nije bila zavrsena! Dovrsili su jos dvije zgrade ali oko zgrada sa svih strana nikad nista nije zavrseno, a i same zgrade su blago receno katastrofa!
Ipak je zgrada ugrozila stijenu..
Pa je li se igdje Solak uslikao? Djaba vam ovo sve :) Danas ce 10 pripadnika FUCZ raditi ono za sta ih je 700 placeno 365 dana u godini, TO. Vijest!!!
Sve pohvale za FUCZ. Ipak, bilo bi potrebno da se dovi po džamijama, to će da razbije sve naše prepreke, pa i ovu stijenu.
zgrada ugrožava stijenu
ajvaz dedo....