Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si i prije to uraditi , pokrali sve doveli firmu u propast , i sad kao bolkade neke , nema smisla . Treba biti realan , ne bezobrazan .
Nek pripreme po marku za ulaz na peron..
To care
Sto ste negativni???
fudo smečaru. sve si pogasio u Zenici.... još Čelik i to je to
Fudo je okorjeli lopov.
kako samo ekspresno privatne sdha firme preuzese linije zenicatransa, ovaj fudo je opasan igrac
ko to sada dolazi u Černobil ionako?
https://thebosniatimes.ba/40137/video-nek-vam-je-nazdravlje-bosnjaci-pogledajte-snimak-na-kojem-hadzihafizbegovic-glumi-sam-sebe/
VELIKI MUSLIMAN ALIJIN UCAC DOVA NA MEZARU I NEKADASNJI MINISTAR (NE)KULTURE ! MUNAFICI SE CRVENE PORED OVAKVIH. LEVEL PREKUCO !
Eto Kasumovića s policijom da bije rad nike Zenice...toliko o lažovu kao on za narod ...😎
a sta treba pustiti bagru koja je dovela Ze trans do ovog stanja da blokira autobusku stanicu, koja je u vlasnistvu grada Zenice, koja zaradi godisnje 100 000 000 KM? nek ih brane oni sto su im bili u posjeti neki dan
Poslat silu na sirotinj... Muslimanska posla. Prvonisplatite ljude sto su zaradila pa se quuur...
Fudo gdje je 200 miliona budzeta a stanicu nisi okrecio? Fudo ako te SDA blokira zasto si dao sve linije najuglednijim i najvisim clanovima SDA sve linije? Almiju i Bistursu koji su u glavnom odboru SDA? Fudo gdje 200 miliona okrecio stanicu nisi.
Vidi se da je u Pridrazicima zrak najzagadjeniji. Pusti bolan Fudu, eno ti tvojih zelenih termita pa ih pitaj ko pokrade Ze Trans, ko pokrade drzavu?
A dje ti je ono normalan peron