Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog bi Radeljaševog sjecikesu trebalo uhapsiti odmah nakon smjene sa mjesta direktora.
Hoce ovaj da stedi, a nazaposljavao je i kuntu i pantu!
A svakako budale jedne ako se napravi usteda preduzecu, to ide na racun Vlade KS, da oni spickaju na bezvezluke! Bosanac je konj! I kakve veze ima novac za reagense iz ZZO KS sa sistem..mjestima i platama osoblja?! Boze prosvjetli ove budale sto komentarisu gluposti! Sutra cete doci u situaciju da trazite posao za dijete, pa nek Vam Vlada KS zalupi vrata pred nosem, nek oni trose, budale jedne!
..Prim.dr. Fuad Husic, MSC, naklon covjeku! Covjek empata, a ne psihopata, kao ovi sto ga pljuju!
U nasoj zemlji kukaju sto mladi nemaju posla, a stari koji rade htjeli bi da ih direktor drzi do sto godina, dementne i lude, a mladi, obrazovani nek idu u Njemacku! Ko zaposljava treba ga lincovati, treba samo da pojedinci rade, a ostali nek rove po kontejnerima!
Nemojte se grijesiti. Dr. Fuad Husic je najbolji covjek, koji koraca ovom lopovskom zemljom!!!
pa za koga ih cuvate?? mene prosle sedmice privatno poslali da vadim krv!!! heeeej krv privatno!!! a uredno 250 KM mjesecno od plate naplate
Hvala kliksu na banu zbog pisanja svog mišljenja i činjenica. Koji fašizam :)
ako pokazes clansku SDA onda ima ostali nek placaju
Dzenana je zaposlila sve Gacane u domove zdravlja, a narocito SBB kadar.
Domovi zdravlja su unisteni.Niko ne spominje onu Dzenanu Tanovic, ona je unistila primarnu zdravstvenu zadtitu.Prije nje onaj Miokovic.Sad je nastavio ovaj seljo Husic.Sve kolocevi
Bolji gljava bolji noga
Sramite se.
Husicu gdje ti je Dzana Firdius????
Joj ovog kloca
LAŽLJIVA LOPOVČINA! ☝️