Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znali su komunisti zašto ovu stoku zatvaraju i tuku
E da se hoće Tito vratit na mjesec dana da pobije stoku
@memo123 .. da se mi hoćemo probuditi iz ove hibernacije, dok nam život nije prošo .. za dan bi očistili ovo sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"UNIVERZITET SINGIDUNUM" PA TEZE JE ZAVRSITI OSNOVNU SKOLU, NEGO DOKTORIRATI NA "UNIVERZITETU" SINGIDUNUM.
joj jesi ga ubo jarana, svaka čast
@adismujcic Moj jaran propao na cetri drzavna fakulteta. Nije mogao ispita da polozi. Nakon toga "doktorirao" na Singidunumu. Ja mislim da ne zna ni kako mu se zove "DOKTORSKI RAD".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da mi se uvalit u neki odbor ovako glup neki, jedna sjednica u 4 mjeseca 1600KM mjesecno, satnica 1600KM. Cuj hoce da motivise pa prvo sebi povecao.
"Sredinom februara 2016. objavljeno je kako je "član Glavnog odbora Saveza za bolju budućnost (SBB) Fuad Čibukčić uspješno odbranio doktorsku disertaciju ‘Korporativna društvena odgovornost globalnih i lokalnih kompanija u jugoistočnoj Evropi’ na beogradskom Univerzitetu ‘Singidunum'". Da li svaka dobijena titula iz druge zemlje moze biti vazeca za BiH?kad se radi o kursevima i polaganju ispitom do dobijanjem sertifikata.
"Bez obzira što se 95 posto nalaza ne odnosi na mene ja sam ipak naložio da mi napravimo odgovor na nalaz revizorskog izvještaja i mi smo 28 stranica poslali, naše viđenje i odgovore na njihove primjedbe gdje smo pokazali da postoji razlika između njihovog viđenja i onoga što de fakto jeste" Zamislite lopove koji bi se mogli braniti sa nepostojecim zakonima, i da tako zaobidju svaku odgovornost njihovih kaznjenih postupaka.
Oovo je jedan od onih hinja anonimusa koji izvlace pare iz budzeta. Odma mu krivicnu prijavu poslati lopvsku bagru u zatvor poslati. Narod jedva prezivljava a on digo sebi platu na 4200 km. Radoncicu imal te gdje ? On u titinu doba ne bi primirso ni do kakve pozicije
Ovo svaki dan po jedan ili vise doktora nauka iz Radonciceve stranke u ovakvim vijestima. Valjda kako nisu bili nikada u vlasti pa pohlepa cini svoje. Valja sustici stranacke kolege koji na klupama i pozicijama imaju duzi radni staz. Cudi me da Dnevni Avaz ne pise o ovome. Sto li kad vec veze nemaju sa Radoncicem kako on to kaze.
najgore od svega toga je sto su takvi lopovi samozvani doktori i najveci problem ove napacene bosne...majkuimnjihovulopovsku
Stimulisao druge dok je plaćao sebi :-)
Nedavno kupio Rolex deepsea od uglednog poduzetnika Jaganjca iz bos. petrovca i platio oko 13.000€
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ma mogo je isplatit i 4.000 ne moze mu niko nista , sve kriminalac do kriminalca
EVO OVAKVI MENTALITETI HOCE DA IZBRUSU IME NAJVECEG I NAJBOLJEG BALKANSKOG POLITICARA SVIH VREMENA RAHMETLI T I T A
ČLan glavnog odbora SBB ! Rekoh ja vama da je to strnaka za NJihovu Bolju Budnsot a ne našu. Al principijelna je i vidimo sak kakav nam to FAHRO priprema CUNAMI PRAVEDNSOTI kad on zajaše za Predsjednika BiH ! AFERIM !
...lagano vrati lovu....pa, na ulicu.....vrlo jednostavno 😉
Dole uhljebi fond 10 puta više radnika i još ovo rade a sve sa naših leđa . Rušiti uhljebe .
Vidi mu glave... kakav doktor kakve nauke