Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradak moze biti vise ili manje duhovit, vise ili manje originalan, vise ili manje primjeren i o tome se moze voditi polemika. Mi cemo tvrditi da je duhovit, da je primjeren i da nije bas originalan, a oni da nije duhovit, da je neprimjeren i da nije originalan. Ali ce se sve strane slozit da smo zakuvali do kraja i da je suzivot nemoguc. Mozda je bolje svak sebi uz otvaranje pitanja novih granica medju entitetima.
Kad bi samo prosetali kroz zgradu RAK-a i zavirili u kancelarije i vidjeli sve te bogalje i retarde koji tamo rade sve bi vam bilo jasno....Dodik vec par godina rusi osnovno demokratsko pravo i gasi signal federalnoj televiziji, i oni nista, a za ovakve stvari se fol javljaju.... to je ono u fazonu \"moj poso je da kažnjavam mačke. Tigra ne smijem udarit motkom, al ću perzijsku mačku isprebijat...yebi je mačka je mačka\"
a šta je sa krmetom na ftv,nikakvih kritika,pa bolan bošnjo,zar nevidiš da pišaju u jednu.i ftv i te nekakve agencije,nekakve nevladine agencije koje su produžene ruke komunjara,bošnjo,dođi tobe,zadnji je momenat.
kada bi ova RAK agencija gledala sta u njemackoj govore i ako ismijavaju aktualnu vlast nebi niko mogao platu zaraditi,a te emisije sui najgledanije i najcjenjenije.zato pozdravljam dobre ideje FTV i neka se obrusvaju na sve negativno.a ovaj koji jos malo pa da se nazove (ili perferira da to bude)LORD (malo sutra)udario protiv ljudi koji nisu u nacionalnim torovima.Bojim se da mi njegovi komentari dolaze ili vode porijeklo iz sandjaka nekako mi nije tradicionalno bosanske tolerancije ili sarajevskog duha.Dobro bi bilo kada bi takva osoba koja samo kritikuje Lagumdjiju i Komsica i Behmena mogao malo vise da se suoci sa nacionalnim liderima,i posto su oni vladajuci da im bude pravaoporba,ovako ga ne razumijem koga od koga brani.100%za FTV
e ovo vrijedi onih 6 KM pretplate!
Treba pod hitno izvršiti deratizaciju FTV-e
Čovječe zašto ujutro kad se pokenjaš pustiš da niz vodu ode bolji dio tebe? Govno vlaško!
posto se ovdje radi o javnom rtv servisu koji je nametnut na ledja gradjana ove zemlje putem placanja pretplate valjda bi trebalo da kad upalim taj program a pogotovo kad gledam emisije informativnog karaktera da cujem i vidim objektivne informacije sta se to desava u mojoj drzavi,entitetu i DA JA SAM ZAKLJUCIM JEL NEKO OVAKI IL ONAKI a ne da mi komentare o situaciji daju novinari tipa strucne spreme:veterinari,metalostrugari,bravari.... uz postovanje prema njihovoj strucnoj spremi,oni ipak rade na JAVNOM SERVISU a ne na nekoj privatnoj tv kuci koja sebi moze dozvoliti luksuz da \"senzacionalnim\" komentarima i opaskama trazi put do vece gledanosti... ako pogledamo i usporedimo drzavne javne servise u susjednim drzavama vidjet cemo da program nase FTV je sve samo ne javni servis predvidjen za informiranje gradjana...nazalost...
Dno dna, još plagijat plagijata !!!!!! (skoro kao sa-x)
Konacno da neko upozori na gebelsovsku propagandu FTV
zivjela FTV
RAK se mora hirurski odstraniti!
Ja sam mislio da je Pipo jedina budalčina na ovom portalu, kad ono razuvjeri me Lloyd.
sad će 60 min opalit po regulatornoj agenciji
@suplja, pricas suplju. titl je autorsko djelo komunista, jer da nije, nigdje se silajdzic spomenuo ne bi. naravno na sudu se uvijek mogu ograditi, poenta je ta da youtube ima podatke o onom koji je postavio video klip i svakako da bi u slucaju sudskog naloga se lako otkrilo ko je postavio video klip, a naravno da bi se povezivanjem skontalo da iza svega stoje jugonostalgicari iz svetsavske SDP BIH. Ali hajde nije strasno i Dodik je bio vatreni \"reformista\" Ante Markovica.