Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ga sinoc meto
Do kada ce se novac od pretplate koju mi placamo usmjeravati na placanje kazni \"urednika ftv i multimedije\"-neka svoje politicke i privatne stavove iznosi u kafanama i sudovima a ne na javnom servisu, a kazne za presude i troskove za licno obezbjedjenje neka placa od svoje plate.
Popović je za zatvor, ali i Bakir nije daleko.
smrskao bih mu glavu kao jaje...eto koliko mrzim ovu p.i.č.k.u. od čovjeka
sokantno...skandalozno......al ima se para ima se s cim
Moj Bakire , moj Bakire . Sve je fino od tebe ali teško ide oni (kriminalci) su udruženi i mnogobrojniji pa su i jači. Zato oni imaju meda a mi krvi kako je napisala Angelina . Nego imaćemo i mi ako bude ponovo rokanja sad smo naučili da treba pljačkati i kokati sve redom ionako niko nizašta ne odgovara, a najbolje je ako se završi (po stare i bolesne dane) u nekom Haagu i onda ih lagano pilat kao što to rade četalji. Ništa od finoće ionako sve ode u neku stvar . Nažalost .
@gdje šuhreta otisla na kafu do hašmete ;)
Ovo bi još bilo dobro kada bi plaćao SDP. Nažalost, znam da meni kao građaninu ove države valja plaćati sav neprofesionalizam Hadžiomerovića, Federalne i njihovi mentora iz SDP-a. DRŽAVA ZA PRETPLATNIKA !!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Malo mu je 2000. a bi FTV kaznio gašenjem, a njega iza rešetaka na duže.
hehehehehehe,Bakire siso. Pao si i ti čuni za uši.
gdje je šuhreta?
http://powerpoint.office.live.com/p/PowerPointView.aspx?FBsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fattachments%2Fdoc_preview.php%3Fmid%3Did.197373113683954%26id%3D3979c8b8c78de1128aee3eb893a4b572%26metadata&access_token=100000173333530%3AAQAxX5JXBNOJide5&title=Kineskaposlovica%20%281%29%C2%AD%1C%C2%AD%C2%AD%1C%C2%AD
sve im kaži, najbolji novinar u BiH...svaka čast majstore na učinkovitom radu. evo vidiš mojih sugrađana, protive se ovim nekim četama što se javljaju, a i protiv tebe što otkrivaš ko je četo..eto zašto smo takav narod
Malo je to.Inace medije treba zapaliti redom,nikakvog nivoa nemaju.Sve zele na silu,arogantno,bez dokaza bez icega.Ali mora i tih napaljenih novinarcica da bude.Koriste se lazima,sto dokazuje njihovu nemoca ne moc kao sto oni misle.
skandalozno ,skandalozno, afera reket demokratija HHHHHHHHAAAAAAAAA
Dosadan je ovaj Hadziomerovic ko noc..... Halo ba, gdje ces biti pametan a komunjara u isto vrijeme, toliko si pametan da te provaljuju seljacine koji specijaliziraju voznju traktora :D Daleko si gluplji nego sto mislis. Pod broj jedan nije moguce nikoga ama bas nikoga optuziti bilo cim bez dokaza..... nije svak lopov sto ne voli Bosnu, komunjaro neprispjela..... RS je fasisticka tvorevina, oni nisu profiteri i lopovi, oni jednostavno moraju biti militarno napadnuti.