Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim sto je najbolji jeavy metal- hard rock pjevac Dickinson se bavi ili se bavio nema cim nije i to sve razvalio. Bio reprezentativac engleske u mačevanju, pilot Boeing 757, novinar, profesor historije, snima dokumentarne filmove "Flying heavy metal" gdje testira sve vrste aviona, vodi humanitarnu organizaciju. Znaci Lojavi kurvaanac ne treba on nikakve poene.
Legenda zaslužuje priznanje......
Još kad bi organizovali kakav koncert
sad kad bi došli svirat u metropolu skupilo bi se 20 ljudi..zato aca, brena i ostali cile mile pune sale...
Ove informacije treba cessce u javnost iznositi kako mladji narastaji ne bi zaboravili svjetske legende koje su nam pomogle.
Odlican komentar nadji video na yt od glumcine Liama N. film Taken.
Tako treba!!!
Ko god nije pogledao ovaj dokumentarac obavezno da pogleda. Sama prica je jako zanimljiva pa i pomalo nevjerovatna, a i ovako je uradjena jaka BH promocija. Hvala Dickinson-u i ljudima koji su u to vrijeme bili ljudine i hrabri da ucine takav potez. UP THE IRONS !
@kendjo.vandjo Gdje se može pogledati?
@IspeciPaReci Ja sam gledao kada se prikazivao u kinima. Ne znam sada gdje mozes naci. Al vjerovatno bi trebao negdje da bude dostupan uskoro.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Frontmeni nije Brus Dikenson, već Stiv Haris!
Frontman u smislu vokal...
@Dzeko Dzeko U smisli prvi cojk na bini
UP THE IRONS
zasluženo "Up The Irons"
prezime; Dick in son ! .......-- e svašta
okanite se te nagrade, vi nagradjujete a ljudi vas odbijaju i opet imate obraza nekom dodijeliti to zvanje.
Ovo postoji samo kod nas ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs
Zasluženo!!!Svaka čast na izboru.Čovjek je došao kad su mnogi gledali kako sačuvati živu glavu i pobjeći iz Sa.Hvala Bruce !!!
Jel dolazi u Sarajevo ?