Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj federalni zavod ne broji subjekte gdje je manje od pet uposlenih. Po kojoj je to metodi matere ti
Oni koji rade prijave/odjave radnika znaju da je podatak iz porezne uprave najtačniji, možete voljeti ili mrziti Fadila ali to je tako. Zavod za statistiku prikuplja podatke od firmi a svakako je tačno da te podatke male firme ne dostavljaju ili ih boli neka stvar za statistikom.
Priznajem mi računovođe smo krivi
Priznajem mi raćo
Vrati konju glavu Fadile
Fasile stavi ti svoju familiju na biro pa da se raduju uspjehu SDA u zapošljavanju
Fadil zvani "KO JEL JA"😂
kako se covjek moze procijeniti po faci to je ne vjerovatno , nije potrebno da rijec progovori
Kada...koja Kada???
koji je ovo probisvjet...fuj
ovo je pravi SDA miš ponjavar, i liči na miša
Realno tekst je narucen kako bi potpalio nekoga ko je ovdje neupucen, pucajte minuse koliko god hocete ali na poreznu upravu se uplacuje doprinos za prijavljenog radnika, ako je uplaceno 500 000 onda je toliko regularno prijavljenih radnika, obzirom da vecina nije prijavljena taj broj je jos veci
Prate me još od rane mladosti tipovi spremni na sve gadosti. Svim promenama odolevaju, o bato, bato, samo polevaju. Čuvam se devojaka razrokih, postoje za to dobri razlozi: nikada ne znam koga čekaju, o bato, bato, sa kim se šmekaju.
balija prljavi
ne jebu nas jaro nikakvi krmci nego balijaaaa
Pa to i Njemacka radi, haj da imamo bar nesto zajednicko :)