Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Svaka cast frizerima za ovaj potez. Jos samo da ih i Radonciceva "bivsa" tj. frizerka Azra potpomogne ali ne kao Scepo tj. sa 100 flasa vode i isto toliko vijesti i slika zarad samopromocije.
Svaka čast frizerima, ljudi rade i svoju zaradu daju da pomognu. Al' nikad neću razumjeti ljude koji konzumiraju nečije usluge, plate i misle da su time pomogli oni. Ne, niste pomogli jer ste za novac nešto dobili, a onaj ko je vam je ponudio proizvod ili uslugu se tog novca odrekao radi drugog. Tako da se razumijemo, pomogao je onaj ko je dao, bez lične koristi, osim ličnog zadovoljstva da je mogao nekome pomći i nekoga usrećiti. Ostali koji kupuju razne pelene, šampone, šminku, hranu i sl. od čega se izdvaja neki procenat za pomoć nisu pomogli, osim ako su taj proizvod ili uslugu proslijedili dalje. Ne živite u zabludi.
Kikser Isao na sisanje lagao da je zrtva poplave :)
sudeci po frizurama ima ih koji su prvi put uzeli makaze u ruke :D ili sad takve frizure moderne :D
poslije kolektivnog sunecenja doslo i kolektivno sisanje a kad ce kolektivno depiliranje ????????? i ja bi ucestvovo kao pokusni kunic
Svaka vam cast, frizeri. Zivi i zdravi bili.
Nema ga u posljednje vrijeme, mada sumnjam da je sad pod nickom @poplava_u_glavi. :P Ima iste simptome ludila i prostakluka. ;)
A meni onaj jedan govori kako sam lovac na lajkove, pored tebe zivog :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)