Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeko, užasno nizak nivo inteligencije koji ispoljavaš (naprosto isijavaš glupost) dokazuje da ti ne možeš biti musliman, ti si obični gad (tačnije seljačina iz kiseljaka, kako reče kolega prethodno)
Cijela amerika je nastala od govana, i sva je od govana. A ponajvece govno koga su ostala govna izabrala da vlada je džordž buš, nevjerovatno patetično smrdljivo govno koje svojim smradom obuhvata pola planete, čak je doprlo do afganistana i iraka.... Nadam se samo da ćemo mi očvrsnuti tako da ostanemo ako ništa, onda bar izvorno bosanska govna
jeko 1, to je ustvari jedan lik sa foruma koji je inače poznat pod nickom "livadić". Tip je hrvat iz Kiseljaka koji živi i radi negdje u Austriji i Njemačkoj, u nekoj vukojebini. Zato nema sekiracije
Vi ljudi nemate pojma,niste bili tamo niti cete biti,to sto pricate, "Osama... Srusiti ce ih opet... itd" je jadno i primitivno.Sa takvim komentarima nista necete postici.Sto se tice novog nebodera, meni se licno ne svidja i mislim da bi bilo bolje da sagrade nesto slicno prvobitnom WTC.
Mislim da ovakvom jednom zgradurinom koja će biti najveća na svijetu samo i dalje provociraju napade a la 11. septembar.
a kreteni jedni!
ma ajde jeko ba... idi kaki nekome drugom tamo... najbolje ti je da si otiso da se boris sad u irak... ccc ili imam jednu ideju... pokusaj skontat jos jedan ovakav napad... !!! ccc ... jer ti si musliman ipo... treba bit rata jel? tako ti vjera kaze jel??? ccc... ma papcina si ti ba... nije vjera za tebe... za tebe je ko stoki da po livadi pase.!!!! ccc
jeko jebi mater nisi normalan
dokod vlasine ne proceramo,vodjekana mira nece bidnut... zemlja treba da se ureduje po jedinoj pravoj vjeri a to je Islam... vrlo brzo ce se prosirivat po svjetu,samo je pitanje vremena... poslje vakog rata vi tako pricate,nesvatam... nemoj ti mene ucit kako se govori jer ti mogu profesor Kur'ana casnog... sada svi ponavljaj te... TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
Stara poslovica : nema bolje vjere od Islama, ni goreg covjeka od muslimana
A ja mislio da je Alija Ratni profiter. Nemoj mislit da imam pozitivno mišljenje o Aliji, jer nas je on upropastio i unazadio za 1000 godina, a da ne zaboravim i ratnog zločinca Franju Tuđmana.
Jeko, ne kaze se tek bir vec tekbir. Ne kaze se allah uekber, nego allahu ekber. Toliko o pravopisu, a za ostalo mangupe bujrum pa metni bombe na sebe i rokni se, prethodno uzvikujuci gore spomenuto, ko zna, mozda i u dzennet odes...
Ne zamjerite mu djeco draga, bio je zakljucavan u podrumu kao mali djecak. Drustvo su mu pravili pacovi i gusjenice koje je u nedostatku vitamina jeo. Priznati moram da smo ga tukli kaktusom po glavi. Za ove tekstove ce posebno biti kaznjen!
Jeko1 je jedan divan djecak kojem se poserem u ocne duplje. Nivoom inteligencije zasluzuje zalijevanje kose urinom, a nesto kasnije i pijenje iste. Toliko.
ADI NISI TI NISTA DRUGACIJI OD OVE BUDALETINE JEKA, SAMO SI MALO PODMUKLIJI JER DA SI DRUGACIJI NE BI ZABORAVIO SPOMENUTI ALIJU IZETBEGOVICA-ZLOCINCA