Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Događaj godine suradnja dva kradeze-a, e rodna Bosno daleko odosmo trebali ste tomu još i pridružiti Lea Ploćkinića kao predsjednika kradeze-ove\"nevladine organizacije\" ha ha ha Jadno i bijedno Ostale nagrade nebih komentarisao.
Još jedna politički obojena manifestacija.Dodijeliti priznanje rušiteljima BiH je u najmanju ruku smiješno ako ne i tragična.Čoviću i Ljubiću možemo zahvaliti što do sada nemamo vlasti,a poznato je ko najviše profitira u bezvlašću, stoga smatram da je Večernjakov pečat totalno promašena i nepotrebna manifestacija.
@@rama Nisam otišao ni kad si me puškom pokušao otjerati, a ne sad. Ostati ću ovdje, čitati Večernjak i birati događaj godine i osobu godine, a tebi nek bude krivo. Nek ti bude krivo i što imam putovnicu i domovnicu, što ću biti građanin Europe prije tebe bar 10 godina, ako ne i više.
HA HA HA HA HA AAAA HAHAHAHA HA HA HA HA HA
\"Jedino što je europski organizirano u ovoj nikakvoj zemlji\" Nama je zlatna,mi rezervne nemamo a ti putovnicu i domovnicu u džep pa traži bolju.
@objektivnost Za nas koji čitamo Večernji list u BiH, to je događaj godine. Nama je bitno da su se složili dva HDZ-a da ne dopuste da nam vi krojite sudbinu. Možda hoćete da nam vi kažete što je za nas događaj godine. Mi sami ne znamo. Sva je pamet u Sarajevu. Samo naprijed sveznalice i objektivni iz Sarajeva.
\"Za događaj godine u BiH proglašena je suradnja HDZ-a BiH i HDZ-a 1990\" Ovim je sve rečeno o objektivnosti časopisa i njegovih nagrada.
Otišao kod Ploćkinića da mu ovaj kroz spolovilo naduva mošnje
Događaj godine suradnja dva kradeze-a, e rodna Bosno daleko odosmo trebali ste tomu još i pridružiti Lea Ploćkinića kao predsjednika kradeze-ove\"nevladine organizacije\" ha ha ha Jadno i bijedno Ostale nagrade nebih komentarisao
A đe je moj ćojek ?
Lijepa manifestacija. Jedino što je europski organizirano u ovoj nikakvoj zemlji. Vidim da nekima smeta što na manifestaciji nije zapjevala Hanka Paldum ili Selma Bajrami, što neku nagradu nije pokupio Zlatko Lagumdžija, što sat povijesti nije održao Muhamed Filipović, ali šta ćeš. Ovi što čitaju Večernji list u BiH ne misle isto kao ovi koji čitaju Oslobođenje ili Avaz. Žao mi je što se nisu konsultirali sa sarajevskim pametnjakovićima da im oni daju savjet kako to sve organizirati i kome dodjeliti nagradu. Meni je najbitnije što je u Mostaru ,kao domaćin , Ivo Josipović primio Ivanova i Radmanovića. Drago mi je također što je vama muka zbog toga.
Vidim da niste napisali da je bio prisutan i Ivanov,predsjednik Makedonije btw...ili da se videolinkom javila premijerka susjedne zemlje..ili da je bio gradonačelnik Zagreba...ili apostolski nuncij...itd,itd,itd...eee kad bi samo znali kako je zivot lijep kad čovjek ne ide malen ispod zvijezda...
Samo vi BOJKOTUJTE sarajevski klošari...ovo je veliki događaj u ovoj vukojebini od drzave i svake godine je sve veći i sve više dobija na vaznosti...okuplja regionalne lidere,najbolje pjevače,predsjednike drzava,svirala je jedna od najboljih filharmonija na Balkanu,voditelji ekstra,scena bogata,za 10-ku...da ne govorim da doprinosti toleranciji među narodima u ovoj nepoštenoj zemlji...svaka čast na ovogodišnjem pečatu,glamurozno i dostojanstveno
To je jedan od onih ratnih profitera iz Viteza (vlasnik firme Economic). Jedan od onih koji placa dio plate svojim radnicima u bonovima, koje onda oni MORAJU potrositi u Merkatoru (200KM) jer on ima dogovor sa Merkatorom (koji iznajmljuje jedan od njegovih poslovnih prostora). Ništa iznenađujuće, ako znamo da u BiH gov-na plutaju na površini. SIGURAN SAM da su njegovi radnici morali glasati za njega!
jeko franjo ako je osoba godine, valjda bi trebalo da je prosjecan covjek makar cuo za njega?