Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece nama ni bilion Edinsona ni Tesli donijeti ni snop svjetla. Ovaj Komarchina je naravno ovo samo mislio figurativno. Bosanci zive od fugurativnog razmisljanja, na kraju nista...dosao - otisao. Kad shvatimo da svako sebi donosi sijalicu i svjetlo onda cemo biti na kamili. Bosnjaci mrze Papu, Srbima se yebe, 17% Hrvata zabole kyrchina za BS...Nigdje zapravo Bosanaca u Bosni. Ovo je jedina zemlja na svijetu gdje nema stanovnika te drzave. Zato i nismo drzava zapravo...
Pa nije Nikola Tesla !!!! Cuj svijetlo !!!!
Ovo kao u filmu Gori Vatra, dolazi Klinton i dolazi bolja budućnost...
Ko bi nam donio svjetlo ako ne Vatikan? Gdje god se oni pojave donose samo srecu i svjetlo. I tako vec vjekovima vatikanska druzina uveseljava i osvjetljava svijet. I Balkan su usrecili mnogo puta.
a sta cemo ako ode? odnese svjetlo?
kako ba komarice , zar niste govorili da smo u bivsoj jugi zivili u mraku a da ste vi poslije referenduma upalili svijetlo , a sad valjda slaba ta sijalica pa ce papa-n donijet jaču.
...ja bi svjetlo zvao mrakom, da te nije Franjo....
prije da cemo mi donjet mrak u papino svjetlo
PapaK, tebi treba Papa da ugradi reflektor u dupe.