Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno divljaci, ponizit kćerku brijanjem glave mogu samo ljudi kojima je identitet uništio razum. To sto je neko Srbin ne znači da po cijele dane planira uništenje Bošnjaka, niti je uopšte pametno djeci braniti koga će voljet, žene mijenjaju mišljenje počesto, vjerovatno bi taj dobio nogu jako brzo. Kad si glup završiš na ovaj tragikomican način.
@Ragusa1358 Naročito mladi koji žive vani, ja sam već 10 godina u Francuskoj, moja djeca i ne znaju šta je to srbin/bošnjak/hrvat/francuz/crnac/kinez/hriščanin/musliman... U školi to ne uče niti od ikova to mogu čuti, a naravno ni mi kući im ne ispiramo mozgove. Što manje znaju, to su srećniji, ja bih najsretniji bio da postanu 100% francuzi i zaborave na BiH,
Mozda su to Srbi iz Bugojna , grada u kojem je bilo 30% Srba 30 % Hrvata 30 % bosnjaka, gdje su bosnjaci ubili i protjerali Hvate i Srbe , u BiH nema jedne istine , samo su se na Hrvatske prostore vratili bosnjaci , ostatak BIH je etnicki ociscen RS i trokutistan , negdje su Hrvati krivi , negdje Srbi a negdje i Bosnjaci , od grada do grada
Nikada mi ovo nije bilo jasno. Kobajagi se kod nas priča da je radi druge vjere. Imam hiljadu primjera u familiji gdje djeca rodjena vani imaju momke Austrijance, Slovence i niko ništa. Ovakvo divljačko reagiranje nije ni radi vjere, a bogme ni nacije i našeg kobajagi ponosa (da ga imamo u pravim situacijama bila bih sretna), već radi onoga šta će reći sva daljnja, bliža i neznana famalija. Mahala.
Neka su ih vratili... stoka ne zaslužuje bolje.
Da ste ikada bili na Francuskom Pigalu znali bi da je to veliki centar droge i prostitucije a glavni dileri su srbi,Neki od njih su snabdevali i Alana Delona a i predsjednika Francuske.Jugoslav Petrusic je bio jedan od glavnih makroa.Bosancima bi ovaj brak donio papire za nju a mozda i za njih-zasto su onda bili protiv?Sta ako su je roditelji osisali da bi je izvukli iz pakla droge i prostitucije?.Brak je idealno pokrice za svakog makroa cak i ako je predmet trgovine maloljetnica
Dajte nam slike da vidimo te spodobe!
sad ce naci nekoga junkija koji za bajram glumi vjernika a dan prije drogiro i alkoholizira
Nisam musliman niti sam vjernik ali je odvakat mogo rijesti to da su imali pravog
Svaka cast france!! Viva la france nisu oni qurvska drzava ko njemacka dje svak können dodje ima više prava nego njemac
Ne opravdavam roditelje, pogotovo ne to sto su uopce dopustili da se umijesaju drugi clanovi porodice, ali ih shvatam. Bog zna sta su u ratu prezivljavali i koliko im je clanova porodice muceno i ubijeno od strane cetnika i na kraju ona zavrsi s jednim. Vjerujem da ne bila takva reakcija da je bio bilo koji drugi pravoslavac, samo ne srbin. Pogrijesili su sto je od malena nisu ucili o historiji i stradanjima naseg naroda.
Oni misle toje Bosna sta smeta ako se djeca vole jadno nikad necmo takvim stavom viditi evrope Sjeecam se Rumuna i bUGARA jedna crvena vidite dje su oni a dje smo mi LJUBAV NE PITA ZA VJERU KAD CETE SVATITI NACJONALNE STRANKE SU VAS OTROVALE
Francuska je pravna država, bravo!
Bespotreban potez . i Francuska pravna drzava . to nema nigdje , mogli su im sudski zaprijetiti kazniti novčano. A ova metoda se koristi samo jos u cionističkom izraelu. Al za 50 godina kad Francuzi budu manjina u Francuskoj drugacije će biti.
Nema primitivizma, samo tako
Kod nas migranti tuku i maltetiraju naše ljude i nitko im ništa ne može... Vidi kako francuzi to rješavaju
Proćerani indijanci
Deportovani su gdje i pripadaju. Kad su svoje dijete krvnicki izudarali mogu zamisliti sta bi (ili su vec) radili krscanima.
Jesu li poveli zeta.