Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franjevci su uvijek bili i ostali na temeljima Bosne i Hercegovine. Šta god da se dešavalo oni su ostali dosljedni svojim spoznajama i uvjerenjima.
Jesu pravi skromni Franjevci , a ne Mercedes Franjevci iz Šehera i ostalih dijelova BiH.
E ovaj franjo neka ga glabne a za ostale nemam pojma kakvi su
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zbog ovakih ljudi vjerujem u BiH!
ovakvih,..(sorry,brzo tipkam)
Franjevci kao i uvijek hrabro iskreni. Zauvijek ce biti postovani od patriotskih snaga u BiH.
Bas tako,ako neki hrvati hoce treci entitet;nek im dick pokloni frtalj rs-a. Ionako se pederira sa njihovim fürerom covom...
De se obrij jb. sebe ko jare hodas.
Samo jedna rijec ...RESPEKT
Bosna je uvijek opstajala i opstat će baš zbog ovakvih ljudi
POSTENO SVAKA CAST
bravo za ovog hrabrog covjeka. nadam se da ce se jednog dana i na nasoj strani naci neke hodze koje ne vire iz bakirovog supka i reci narodu kakvu stetu nam pravi sda. do tada ih treba smatrati saucesnicima u pljacki i raspadu drzave
E neka je i neko nesto pametno rekao.
Previse klix prenosi nacionalisticke gluposti. I siri mržnju medju narodom. Ubrzo cu vas izbrisat
svaka cast fratari su uvijek bili i ostali istinski cuvari nase lijepe Bosne i Hercegovine u kojoj nikome nije tijesno
Ajde moj fra Petre Jelecu,buduci da se saginjes bosnjacima i tepas im da bi sebi plus priskrbio ti i kojekakvi Markovici i ini,daj nam ti neku prezentaciju sta bi ti s narodom kojeg si i sam dio,daj ti neko svoje misljenje,a reci ovom ovdje napacenom narodu zasto je hrvatski narod koji je temelj bih zakinut u odnosu na srbe i bosnjake,ovi imaju svoj entitet a ovi monopol nad federacijom.Ne budi uvlakac,budi iskren covjek
Pa jednostavna stvar, ovo ti se burazeru zove mućenje mozga. Nadje se neki Hrvat franjevac koji priča nešto što prosječan Bošnjo zeli da čuje. Isto tako se nadje pokoji Bošnjo koji priča što prosječan Srbo i Hrvoje zele da čuju ili neki Srbo koji priča što ostala dvojica prosječnih zele da čuju. I to tako u krug više se ne zna ni ko je šta rekao ni ko šta misli a prosječna inteligencija na ovim prostorima ni pola od toga ni priblizno ne moze da svari. Kontaš?
Vidim cetalji iz srbije i danas rade punom parom na obmanjuvanju vlaha. Vlasi, prodace vas srbi ko i kosovo sto su prodali, njihovu svetu zemlju, ne nasjedajte vise na njihove gluposti i mitove!
Ako se katolicka crkva okrene od hdz-a, Covic je svoje isprdio.
Vrh HDZ-a ovakve ljude odmah proglasava izdajnicima hrvatstva. Ne trpi se drugacije misljenje. To je demokratija po hdz rezonu. Kazu bila tiranija u jednopartijskom sistemu a upravo tome oni teze.