Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
97% svjetskog čovječanstva nije pročitalo svih 5 vjerskih knjiga, tek kad bi ih pročitali shvatili bi da su knjige toliko slične čak i iste, samo glupani se mogu svađati oko nečije vjere..
Kakvi smo mi Bosanci i Hercegovci najbolje o nama govore komentari na ovom portalu. Ako želiš nekome biti dobar susjed ili komšija onda si izdajnik svog naroda i vjere. Ako kojim slučajem kritikuješ nekoga (opravdano),a on je iz drugog naroda ili je druge vjere onda si šovinista i nacionalista. Možda ne znam mnogo o tome, ali znam jedno: Franjevci prave jednu od najboljih "baklava" u Sarajevu i ako si druge vjere dočekaju te u skladu sa tvojim propisima.
Niti slavim niti ću slaviti Isusovo niti Muhammedovo niti Mojsijevo rođenje a niti svoje to je sve samo zabava pa ko voli zabavu,derneke on to i slavi radi sebe, ja slavim samo Stvoritelja a ne neke ljude od prije 1400,2000 ili 10000 godina.
sretan praznik svim sugradjanima ia ih docekaju u ljubavi i blagostanju
zar jos ima.normalnih ljudi a tek vjerskih sluzbenika na sve tri strane?
Je li bilo Bosnjaka "muslimana" na ponocki?
Sretan Bozic svim bosanskim katolicima..
Znaci ne postoji ni izmisljenja nacija bosnjak vec bosanski musliman.
I nikada vise nemojte reci da je bosna tolerantna drzava i ponositi se time jer je daleko od toga!!!!! Kad procitam ove komentare mogu samo da zakljucim da su balije odvratne i primitivne, a pod balijama NE mislim na muslimane jer svaki pravi vijernik postuje i tudje obicaje, a svi ostali su u istinskoj zabludi!
Ovo sa bosanskim katolicima i bosanskim pravoslavcima bas uzelo maha kod njih. A nista ne mijenja situaciju,sem sto pravi samo jos dublji jaz izmedju naroda. Niko ne radi na rasturanju BIH kao Bosnjaci svojij glupom i agresivnom politikom unitarizacije i fantazijama u koje samo oni vjeruju.
Ma mi smo debili koji mislimo da smo drugi narod zato sto smo druge religije.. Mislim inteligencija je dostigla svoj puni potencijal...
Dobro čovjek govori.
Svaka čast fra Majdandžiću, sve najbolje i sretan ti Božić!!!
na to kaže RAJKO kuku moja majko
covjek je jednostavno legenda. Mnogi bi se trebali na njega ugledati
Čovjek objasnio
Bosnjaci osjete samo Hizaslava ho ho ho ho
Nije tacno,osjetimo ti i staru.
Allah ga nagradio!!
..baznian, dervo finci, koliko nikova promijeniš bolesnik.