Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Reci robovima Mojim da govore samo lijepe riječi: - jer bi šejtan mogao posijati neprijateljstvo među njima, šejtan je, doista, čovjekov otvoreni neprijatelj.“ (El – Isra, 53) Voli svoje, postuj tudje. Sretan vam praznik!
Fali nama onih dijasporskih para a većina je zato i čekala Uskrs. Dođu ljudi svih vjera i nacionalnosti i keša bude jer Njemačka,Italija,Austrija i švica puste ljude da idu u napaćenu BiH
@MrziteljPDA Nema više para, malo zasuči rukave i ufati se lopate
Smorise sa vijestima o uskrsu
Tako je Fra Mirko... Sretan Uskrs svim pripadnicima katolicke vjeroispovijesti.
Zamislite dzumu u praznoj dzamiji. Nema okupljanja kazete ozbiljno? Kako vam je u satorima na granici? Sta uradiste sa penzionerima neki dan?
Može li ko za vrijeme ove pandemije smiriti ove popove, fratre, časne sestre itd. da brate ostanu kući, pa kad ovo prodje nek nastave gdje su stali...ugledajte se na naše hodže i efendije, smirili smo ih eno ih kod kuća spavaju ko bebe ...pa poslije napadajte kako je islamski fanatizam .. sad se vidi ko je vjerski fanatik ...