Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, ali de ti to objasni prosječnom balkanskom kmetu (od sva tri naroda) koj smatra da je vjera isto što i navijanje za nogometni klub pa kao "pod moranje" je mržnja, kočoperenje, psovanj i sl.
Danas se od vjerskih praznika pravi gozba.Stolovi su prepuni,a duhovne hrane sve manje.Samo prazno laprdanje.Nikad vise vjernika,a vise mrznje.Na zalost.Ljudi su sve vise prepusteni sami sebi.
Tako je. Fale paketici i Djeda Mraz.
fratre svda je to isto, i kod nas bajram samo nek se krka ždere (a i pije) a smisla nigdje.duplo golo, šuplje..nista
Cafirske postapalice hahaha
Nije ni vaš rad u đipovima od 50-60 tisuća, pa ih vozate dok vam narod u pučke kuhinje ide, i zato NE SERI, i sjeti se uvjek zbog koga si tu i ko te financira.
Sretan Bozic Fra Mario
Ne gubi se smisao samo u Božiću nego u mnogim drugim stvarima koje podrazumjevaju preispitivanje, duhovnost i okretanje ka unutrašnjem "ja" i odmicanjem od blještavila kojeg možeš dobiti provlačenjem kartice kroz aparat.
@vlado110 Čestitka za mene? Hvala vlado110, i tebi sve najbolje u 2018. :))
citam ova dva dana komentare tipa: krscani su nevjernici, slave Boga Sunca, itd. Ona prica nasa je vjera najbolja(tako efendija kaze) ili pise ti ba u Kuranu. Sad ce se upalit vjernici tj kako se ono zovu, ahaa robovi. Ako nemate nista pametnije, nemojte ni komentarisat i pravit se pametni odnosno ispadat neotesani glupani.
Svim katolicima sretan bozic
Ove godine božić bez poklona, prijateljii, rodbina sva u čudu, misle mi vanzemaljci. A mi za badnje večer kao poklon svakog donio svoje obećanje čime će uveseljavati i obradovati druge u njegovoj mogućnosti, vrh, nema dalje
Kad sam išao u srednju u Tuzli, jedan je sve dolazio u školu sa znojnicom koja je sva bila od crvenih i bijelih kockica.
A u HR će zauvijek da bude Bosanac hahaha žao mi je takvih koji bi da budu nešto drugo a ustvari to nisu i niko ih ne yebe u HR 2%
Bošnjaci moraju da budu primjer muslimana u svijetu koji pod obavezu imaju suživot , mir i brigu za susjeda. Bošnjaci muslimani tj. bosanski muslimani su prihvaćeni u svijetu od strane kršćana. Kršćani su im pomogli da riješe egzistenciju, naravno kao i muslimani, a to znači da Bosanski muslimani moraju pokazati ljepotu islama u svijetu, a ne produkt neuke mržnje!
Sereš ko grlica.Bošnjaci nisu prihvaćeni što je neko htio već su se za to krvavo izborili.Svijet poštuje jake ljude sa voljom .
@katonix2 Možda za tebe kenjam ko grlica ali uzmi u obzir ratni period kad je u izbjeglištvo primljen velik broj Bošnjaka (muslimana), čak su nudili da vojno sposobne obuku, opreme i obuče i da se vrate braniti zemlju ali su mnogi ostali na socijali i radu na crno, došli poslije rata sa govornom manom pozaboravljali jezik...gdje sad idu muslimani, kod koga rade i primaju platu pa ubrizgavaju finansijku vakcinu za kršćanske blagdane?!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan Bozic svim slavljenicima. P.S. Ako ti BANKARI ovo procitaju moj Mario, neces vise ispadat na medije! Pa i sam Isus se zrtvovao da bi slobodna ekonomija mogla osvojiti svijet, siromasiti siromasne, bogatiti bogate?
nisu Bajram,Božić i ostali praznici krkanluk nego upravo suprotno,mir,staloženost,umjerenost u svemu.........kuda ide ovaj svijet
Sretan Bozic svima koji danas slave...........lijep porodicni praznik :):)
sretnooo žnjjjjj 😂😂😂😂
znnnnjjjjjjjjj i nakoso :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)