Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni uvjek imaju tri istine,i niko ne prihvaća onu drugu
Istina je uvujek samo jedna, ali u Bosni postoje još dva njena nakaradna tumačenja.
pitanje: zašto samo glup komentar može biti TOP?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svatko je vodio svoj narod u propast srbi u veliku srbiju hrvati u nezavisnost i slobodu muslimani u jedinstvenu bosnu a na kraju kad sagledamo situaciju i stanje na terenu svi dobili SIPAK.Postali robovi sto valja uzeli stranci kompanije banke vozaju se svojim oklopnjacima kud hoce a mi svi mozemo mahati usima i prepirati se po forumima.
blizu si istine
hrvati su budale pa pristali na dejton i ukidanje HRHB a ovaj svečenik nek ga dudla laganice primjera radi kako su se ponašali u ratu moja 17 godišna rodica ubijena od strane muslimana 93 treba je sahranit svečenik nije htio doć jer nema auta ili prevoz a govorimo o središnjoj bosni 93 kad nije bilo goriva za prevoz ranjenika
Reče vucibatina koja je zadala poslednji udarac Jugoslaviji !!! Puuu....
Kriv je Alija, Alija je KRIV! Kriv je Bakir,Bakir je KRIV! Kriva je Sebija,Sebija je KRIVA!
ovaj smrdo ne pise kako su njegova braca i sestre stradala po Fojnici i drugim mjestima bas od iste te armije koju on hvali..vidim da ovi svecenici imaju puno slobodnog vremena za ispiranje mozgova a da smo njih pitali ovo bi bio kalifat i tamnica Hrvata..sve tri strane su krive i svi koji su cinili zlocine trebaju pred lice pravde..Tudjman je dobio sto je htio mudrom politikom a Hrvati BiH sami su krivi za svoju sudbinu sto nisu na vrijrme procitali muslimane koji su im zabili noz u ledja..
Istinu su nam saopstili jedan dupljak partizan i jedan kler. Oko Milosevic su naravno saglasni ali nismo procitali stav klera po pitanju Tite koji zavrsi u kontejneru. Kutiljerov plan (prije pocetka rata)je odbio Alija, Vens-Ovenov Raso, Z4 Martic, a sve ih je prihvatao taj mrski SRBOCETNIK Slobo.
kakav je ovo tekst gdje je ovo bilo i kada nista ne pise,
Nejasnoća u samom naslovu: ''..bh. Hrvati'' ?!
Da se predstavim: Zivio Josip Broz,zivio Stipe Mesic,zivio Mario Mihaljevic,zivjeli hrvatski antifasisti,zivio Alija,zivjeli Branko i Hamdija,zivjeli bosanski antifasisti;zivio partizan Sava Kovacevic,zivjele Sonja Biserko,Natasa Kandic,zivio Ceda Jovanovic,i Vuk Draskovic,zivjele zene u crnom;Zivio Vatikan,zivio Papa,zivio Genscher,zivjela USA zivio NATO,zivjeli Klintonovi,zivjeli fra Marko Topic i bosanski franjevci;zivjeli antifasisti cijelog svijeta!
ti si oboleo
Mislim da bosanski katolici neke stvari ne prihvataju iz prozaicnih razloga, kao sto su osobe koje istinu iznose. Vjerujem da bi dobar dio njih lakse prihvatio cinjenice da ih umjesto kompromitovanih politicara (a Mesic jest kompromitovan u dobrom dijelu javnosti) iznose osobe bez repova iz proslosti. Ali, kako god bilo, sada je (na zalost) i onako prekasno. Bosanski katolici su vec sada manjina, i samo je pitanje vremena kada ce to i formalno postati, kroz ustavne promjene.
@SvetiJuraj Postoje bas boanski katolici, kao sto postoje i bosanski pravoslavci i muslimani. To sto glupanderi daju prioritet vjerskom nad nacionalnim, to nije moj problem. To je problem onih koji to isticu. U ovom slucaju konkretno, problem bosanskih katolika, sto ne znaci da su ostali mnogo pametniji u samoopredjeljivanju.
Zasto se niko u BIH ne izjasnjava kao bosanac pa cak ni muslimani?
vidi ti ovih majmuna
Podrška Bosni i Hercegovini i osuda za sve ekstremiste iz sva tri naroda. Možemo li svi naprijed? Možemo ako osudimo destruktivni radikalizam i počinitelje zlodjela. Ovo je samo mali primjer velike nepravde, ali ako djelujemo zajedno, možemo izgraditi temelje za bolje sutra. Link: http://www.index.hr/vijesti/clanak/komentar-smrt-mahira-alise-i-dubravka-dokaz-je-da-teror-vecine-ubija-preciznije-od-snajpera/980289.aspx
Mi Srbi nismo zainteresirani za zajedničku BiH. Koliko sam upućen nisu ni Hrvati. Ne sporimo pravo bosanskim muslimanima da na teritorijama na kojima imaju većinu zadrže BiH, ili te teritorije imenuju nekim drugim imenom, to je njihova unutrašnja stvar.
@Danube Vi iz besmislenog entiteta, nemate pravo na bilo kakav separatizam. Koliko dugo postoji Bosna, a koliko dugo vaš entitet? Pitanje je postavljeno tebi Danube, jer ako znaš za taj podatak, tvoj radikalizam će ti se momentalno učiniti besmislen. Vaša ili slična retorika nikada ne može proći u Švicarskoj ili npr Belgiji. Zar misliš da s velikosrpskom politikom možeš i dalje protiv Bosne i Hercegovine? Nema više prosrpski orijentirane JNA iz 1992 i plana RAM.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pa sve tri politike su samoubilačke .. koja je dovela do prosperiteta i do porasta populacije?
jest okrvavio ruke u Bosni a granicu nije metar pomjerio zabio noz Bosnjacima u ledja kada je najteze bilo. jedini uspjeh Tudjmana sto je sve srbe protjero iz Hrvatske tj. sjeme im zatro zajedno sa imovinom.
@SvetiJuraj U prvoj rundi su linije drzane zajedno sa bosnjacima u uniformama HVOa, HV i ARBiH. U drugoj rundi HVO bez Bosnjaka, HV i VRS protiv ARBiH. Meni to nije bas malobrojno ali eto. I ako tvrdis da nije istina onda ili lazes ili neznas.
sjeme vam se zatrlo ..lažljivo...balijske izdaice..Alija hoće đamahiriju ..eto vam je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)