Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon da neko napiše da je sa bazenom sve O.K. Nekome je očigledno smetalo što i mi možemo nešto da napravimo prema svjetskim standardima
pa da....imamo bazen...yeeee...sad se mozemo hvalčiti u svijetu da imamo bazen.....ovo smo trebali imati prije 30 godina
A jel direktor sandžaklija, uf a ja se pobojao neću naći termina za sebe. Hvala ti \"Neka bazena\" na obavještenju!
A gdje su svlačionice i tuševi jel jel??
vaooo,baš nam je super!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ću vam sad trenirat u ovom bazenu sam neznam jel se otvara u oktobru il nekad prije pa mi vi recite na moj emali [email protected]
za 15 miliona moglo je to bolje ali nije lose ja bi napravio bolje
paaaa, sad, buduci na razaranja koja je bajna luka pretrpila tijekom agresije i genocida nad golorukim bajnalučkim - građanima / civilima - i buduci da su sarajevski agresori sve što od bivse drzavne imovine nisu mogli dislocirati iz banjaluke u sarajevo, sarajevske jenea i prateče čekinjasto tvrdobrade spodobe su sve popalile i sa zemljom sravnile bajnuluku, tako da je svaki novi cm2 opustošene srpske zemlje, i bajneluke u njoj, teži od netaknute zgrade bh predsjednistva, bh parlamenta, viječnice, pošte, i kompletne netaknute sarajevske, odnosno državne bh imovine- od industrijskij visokoprofitabilnih, primjerice hidroenergetskih potencijala, kao što je elektrana gacko, pa preko zvorničke bire, etc., pa preko šuma, rijeka, špilja, pečina i ostalih sarajevskih urbanih vs ruralnih bh resursa. sve su to sarajevski iliti federalni i jenea krimosi prigrabili tijekom agresije i genocida nad nedužmim bh srpskim, srbijanskim i crnogorskim civilima. uvijek je bilo lakse graditi nove objekte na čistom i zdravom terenu,kao što su srebrenica, sarajevo, vogošča, etc., daleko, neusporedivo lakse nego na bajnalučkim, bilečanskim, trebinjskim, mostarskim, gatačkim, etc.srpskim ruinama i zgarištima. ali @sexy, drugom prigodom čemo o sexu.
Bazen nije los, ali ima mnogo nedostataka. I ne zaludjujte se da se na njemu moze organizirati velika takmicenja. Moze, ali samo medjunarodni mitinzi i drzavna prvenstva, i eventualno balkansko prv. Problem je sto nema dovoljan broj sjedecih mjesta za publiku (minimalno 1500), kao sto i nema 25m bazen za opustanje nakon trka. Sacekajte 12 mjesec, pa cete vidjeti sta ce banjalucani dobiti. Cuo sam da ce biti bolji od ovog naseg.
e, moj hrofa ! ne ogleda se postenje u kolicini imanja - htjeli mi to priznati ili ne, imanje zavisi od znanja, i obratno. nisu svi lopovi bogati i nisu svi pošteni siromasni.
postenje - i bogu si i narodu tesko... Odo\' se sad i ja \"snalazit\" pa klepit\' koji milioncek da svi budu ljubomorni.
ljubomoro i Bogu i narodu si teška.
Jes vala bas - hvala i Rasi Faroncicu na onom velebnom zdanju ispod velUsica. Raso - fala ti.
Kapidzici su u vrijeme Drugog svjetskog rata izvukli zivu glavu ispod četničke kame u Bileci, Trebinju, Gacku... Zivjeli su zivot prognanika, kao danasnji Bilecani, Trebinjci, Gacani, Stocani, Srebrenicani, Visegrađani, Sandzaklije, Kosovari i ostale ex Ju. ,,sarajevske doslje-seljaci\'\'. Mnogi od navedenih, osobito Kapidzici su - svi - u najtezim zivotnim uslovima zavrsili visoke skole, fakultete, magistrate, doktorate. Za razliku od podnodurmitorca i armije njegovih pacijenata rusitelja Sarajeva i BiH, Kapidzici su u prijestonicu BiH ugradili sve elemente urbanog zivota, kulture i civilizacije, u ovom slucaju iz oblasti arhitekture. Ko se od svih ovih komentatora moze pohvaliti da je za svoga zivota izgradio bilo sto korisno za grad, drzavu i sve nas koji zivimo u ovome ili bilo kojem drugom gradu sirom BiH? Ah, da ! Zaboravih ,,Dodoovo parlamentarno zdanje\'\' - instituciju politickog urusavanja temelja BH drzavnosti - izgradjenu od nasih para, a koja se sa politickog, ali i sa urbanog - civilizacijskog aspekta moze izjednaciti sa granatiranjem Predsjednistva BiH i paljevinom Gradske vijecnice. Cestitke i HVALA svima koji su dali svoj doprinos na i 1m\' u obnovi i izgradnji Grada Sarajeva.
Sad treba zabraniti nama gradjanima da ga koristimo , nek u njemu treniraju sportisti . brate da se maknemo sa onih 6 olimpiskih predstavnika .Prosto me je bilo stid kada su nasi izasli ,ja mislim da smo mi imali najmanje predstavnila iz evrope