Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forum mladih kruga 99??? Podijelili se oni na one ispod i iznad 99 godina.
Postroji Armiju BiH od Ilidže do čaršije za 1 mart ,defile Armije i tehnike koju imamo Upalite one tenkove i transportere iz Sarajevskih kasarni da zvižde kroz grad ,usput i da ne zahrđaju ,.Pokažite neprijateljima BiH ,da ovo nije 92-a 🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️
hahaha da, svih 20 vojnika
Ko o čemu, beposličari o nacionalizmu. K svemu tome uzor im je entitet RS i Dodikova parada po uzoru na diktatore u afričkim zemljama. WTF
Ja odavno govorim da treba demonstrirati silu. Dovesti sve kantonalne MUP-ove u Sarajevo i izvesti na ulice zajedno sa FUP-om uz vozila i oklopnjake tako se to radi. Pa sljedece godine u Bihacu, Zenici itd itd tako se to radi.
100%
Tako je zivio veliki ekran na kojem ce radni narod pratit nastupe Muzafrrije i Lane.Svi na trgove i stranke da obezbjede prenos. Jos malo pa cemo i Titu izmislit koji je znao sta je narod i drzava.