Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se priča o neto plati 1.500-2.000 KM u realnom sektoru, to jasno pokazuje realni život!
Pošteno, neka stvore uvjete da raste realni sektor, kad to urade bolje i više će se punit svi fondovi i samim tim i oni će moći više "zahvatit" za sebe .... Ali jbg. ima jedna kvaka, da bi se ovo ostvarilo marva bi morala počet radit a to je već za njih nerješiv problem ... ! ! !
Naša stranka je sve jača. Njihovi stavovi u posljednje vrijeme su dosta korektni. I jebe mi se sto nisu toliko prisutni u RS. Neka makar budu u federaciji. Ovakvima treba dati sansu na sljedecim izborima.
napokon jedan posten političar... a ne ko ona... 28000... pošteno
@dis3 Da si nekad pročitao zakon o radu ne bi kenjao naokolo. Otpremnina se utvrđuje kolektivnim ugovorom, pravilnikom o radu ili ugovorom o radu. Otpremnina ne može biti veća od šest prosječnih mjesečnih plaća isplaćenih radniku u posljednja tri mjeseca prije prestanka ugovora o radu.
@dis3 Komentar je bio upućen tom klocu što je komentarisao.
Ukinuti i privilegije i kantone imamo 100 ministara viska i 50 000 sluzbenika
Ko da ukine privilegije, kad su svi zbog isth i pojurili u politiku .Kad ne bi bilo koristi osuli bi kao uznemireni osinjak.