Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa, dokle vise ovih pedera iz ,, njihove stranke,,. znate kako vecina njihovih prijedloga izgleda, otprilike ovako kao i za ovaj sad, .... SJEDI FORTO SA SUPRUGOM UZ KAHVU I ONA NJEMU , ĆUJ BOLAN , MORALA SAM TAXI PLACATI DO ILIDJE, ISLA SAM DO PRIJATELJICE NA KAHVU, A ZASTO TI NE BI PREDLOZIO DA SE UVEDE AUTOBUSKA LINIJA DOBRINJA ILIDJA, DA NE MORAM VISE TAXI PLACATI, A I DA MI STANICA BUDE ISPRED ULAZA , DA NE SETAM PUNO. I TAKO TO IDE , NJENA ZAPOVIJEST , NJEGOVA OBAVEZA. I TAKO TO IDE U VECINI SLUCAJEVA, A UVIJEK JE TO ,, VADIONA,, NA RAJU TJ. DA JE TO U NJIHOVOM INTERESU I DA TO GRADJANI TRAZE. VALJDA CE KONAKOVIC STATI U KRAJ OVIM OVIM PEDERIMA I LEZBUSAMA IZ ,, NJIHOVE STRANKE,, . KOJA GURA OVO DRUSTVU UNAZAD PO SVAKOM PITANJU. TOLIKO.
Ko da nam na Ilidži nije dosta seljaka pa još nam samo Dobrinjci fale...
Da covjek dodje sa Dobrinje na Ilidzu mora malte ne platitit 3 karte: trolejbuska Dobrinja - Mojmilo autobuska Mojmilo - Nedzarici tramvajska Nedzarici - Ilidza --> VAN ZDRAVE PAMETI!!!
Kakvo bolan Mojmilo? Dobrinja-Nedžarići ima bus i Nedžarići-Ilidža tramvaj.
E moj Forto,polupismenu svjetinu interesuje po kol'ko su HDZ,SDA i DF ministarstava dobili,i jeli vise nasih od hin.A ova linija,to se njih ne tice,mogu i pjehe.
Cool ideja, mogla bi proći :)
Ona linija Ajrodromsko-Nedzarici ja ne znam kako im se uopste isplati