Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto, tvoje i Konakovicevo dostignuce je parada golotinje po centru Sarajeva. Ljubav prema Sarajevu si pokazao kada si kao vojno sposoban muskarac 92 godine pobejgao glavom bez obzira.
A Bakir? Trezoras. Vec kad spominjes Konakovica, za razliku od Bakira on se borio kao maloljetno lice.
Eto šta su političari hvale se onim što nisu uradili a sve parama poreznih obveznika. Neka se bar neko od njh pohvali šta je lično iz džepa finansirao. Ni telefona nisu kupili iz svog džepa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj ovih botova SDA...
Malo ti treba da u politici naučiš lagati
Tip je patološki slučaj ali zbog stranačkih prepucavanja neće da ga prime na hospitalizaciju... A vidi mu se na faci sve...
Svi isti u 5 deka,Forto ima nas na ugovor o djelu godinama radimo u kantonalnoj firmi. Izgleda samo ugovore dobijaju oni vasi,molim federalnu inspekciju rada da obidju sve kantonalne firme i utvrde o kojima se firmama radi sa takvim ugovorima i natjeraju kantonalce da raspisuju konkurse jer nisu privremena radna mjesta neg stalna pa ko dobije radno mjesto.
Ovaj Forto je najveći lažov. dezertirao i Otisao iz Sarajeva kad je bilo naj gore.
Tisina SDA bagro, znamo vas dobro i pamtimo jos bolje!! Vaseg primitivizma i beskonacne drskosti je DOSTA!!! Ne postoji vece zlo od vas, niti postoji sansa da vam oprostimo. Ostacete zapamceni kao najveci neprijatelj svoga naroda!!
Stvoriš problem, pa ga kao nešto riješiš…
Ova je izgleda ljuta od ujutro,čim progleda
Ova poluzena dok je gazdovala ViK-om na Kosevskom brdu su redukcije bile svakodnevne.Tek unazad par mjeseci kad je premoscena cijev na Alipasinom mostu su u potpunosti prestale.Dakle ova zelena prikaza je ta koja laze i neka provjere u karticama za cijeg mandata je bilo najvise neplatisa jer ko je bio pametan:Nema vode nema ni para.
Nekad Ante Pavelić u Sa dns Forto sve je tu jasno kao pasulj....
Sto ne pisete o zakazanim protestima?
Naselja u Opcini Novi Grad svako ljeto po 3 mjeseca imaju vodu 5h na dan, 3h ujutro, 2h poslijepodne Hvala ti Forto na simulaciji IX stoljeca
Forto ti si jedino zasluzan za gej paradu i 30.000 iz budzeta gradjana. Za sta ce tetka drugo biti zasluzna
Za zelene vladavine glavni grad evropske drzave nije imao vode danima, grad koji lezi na vodi! Poklopite se usima, bagro zelena, nikad vam oprostiti necemo, stedilo se na struji kako bi ono seoce ispalo uspjesan direktor. Jedina mu je referenca bila alijina slika iznad glave i babo sehid, FUJ!
Jel istina da je ona modna kolekcija Fortitudo brend od ovoga Forta premijera..sposoban a mlad
haj što uzimate 500 KM, još bi nam i vodu oduzeli, da se ne možemo istuširati poslije ovakvih vrućina tokom dana.....hmmmmm :(