Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD I PARADA zdra`o, otpusteni ste levati!
pecat hahaa
Sasvim ste dovoljno uradili za godinu dana, veliki posao. Otvorili ste oči ljudima, običnim smrtnicima koji su napokon živjeli ovih godinu dana. Nemate za čim žaliti, idemo jako dalje aBd da nastavimo ovu pozitivnu promjenu koju smo čekali 25 godina. Smrt SDA fašistima i uhljebarima koji su karcinom ovog društva!!!!
Valjda su fasisti SDS HDZ koji su izvrsili genocid nad Bosnjacima a ne SDA
Firto pausal opet laze.Sjeli ste na stolice koje niste zadluzili na izborima.Niste pobijedili.Vi ste fuuuuj
Pogled iz okoline Tuzle: Na slijedećim loklanim izborima svjedočit ćemo neviđenom debaklu DF i SBBa. Opština važnija od 10 drugih prelazi u ruke NiP, NS i SDPa kao i druge gradske opštine. SDA će mnogo izgubiti. Više će izgubiti ovom smjenom nego što će dobiti.
Hahah ma vazi 😂😂
Ništa niste napravili
Vraticete se vi, ubrzo
Neka SDP FGR banda objasni javnosti - kako mozete govoriti da SDA ne moze da okreci ono sto su komunisti izgradili za 45 godina? Jeste li vi ti komunisti? Zasto Titove zasluge sebi prepisujete? I na kraju krajeva, zasto forsirate pricu o Jugoslaviji i jugonostalgiji, dok od kapitalisticke Amerike trazite pomoc i podrsku, fol njihov ambasador vas podrzava, dok vam Nermin Niksic uzima 7000 KM svaki mjesec u Parlamentu BiH nikad u fabrici nije radio
Imali smo vladu koja nam je polagala racune, sad cemo dobiti vladu koja ce sama sebi biti svrha, bahate politicare koji nikom nista ne morqju objasnjavati. "Po zakonu."
A trolejbusi? Pored cuvenog helikoptera, od kojeg ste odustalj bas zbog pritiska javnosti, proslavili ste se kupovinom polovnih trolejbusa koje ste platili deset puta vise od njihove stvarne vrijednosti...
The Age of Men is over. The Time of the Orc has come.
Sve jasno https://www.youtube.com/watch?v=R1x4JkZTfPs
https://www.youtube.com/watch?v=R1x4JkZTfPs
Vlada koja je za 1 godinu vise napravila od onih sto su 25 godina zajedno uradili za gradjane. U ovoj zemlji mogu samo vladati i raditi kriminalci i lopovi, zato ce propasti na kraju sve, pojedinci ce biti multimilioneri a sirotinja ce vracati kredite.
Sjecacemo vas se po Paradi
Vi ste pravili pritisak od starta...hocete lopovluk da radite
Čiča miča-gotova je priča.