Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo jednostavan odgovor SDA HDZ nece da uvode nikakve mjere nego sve svaljuju na kantone na cetvorku
Nooorooooood znooooo!
Tako je! Odjednom iskocio onaj Mandic koji se godinu dana ne oglasava i ne petlja u svoj pos'o i odjednom danas se fol ono nesto oglasilo! Ma m.r.s!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inače ne volim NS, ali Forto samo oštro sa kriminalcima!
Nooorooooood znooooo!
@gooUser1614788039 Kažem nisam ljubitelj ljevičarskih stranaka i svega što iza toga stoji, ali u ovakvim situacijama im uvijek dajem podršku. Pa godinama narod budalama ovi prave, mladi odlaze u Njemačku raditi za siću, dok porodice uhljeba uživaju po Bosni i vozaju bijesna auta, a naravno sve popraćeno i ratnom retorikom.
https://www.youtube.com/watch?v=Fz0_EDV9e2E&t=3s
Meni je ov stvarno glupo da ne može bit gluplje. Kanton moze iz inostranstva nabaviti polovne autobuse u vrijednosti od 30 miliona KM a ne moze vakcine za 3 miliona od budzeta koji ima oko 1 MILIJARDU KM i koji je veći od federalnog. Nabavljajte te vakcine makar preko Srebrene Maline! Šta svi filozofirate?
Ovaj Forto kao da je malo retardiran!!
Mjere su besmislene i protive se zdravom razumu.
👽👽👽👽 3, 2, 1... krecite sa trolanjem 👽
jer ih boli ona stvar za narodom, odgovornost svaljuju na kantone a kada dobijemo vakcine hvalice se na sva usta... a Fadil lijeci komplekse na nama jer je na optuzenickoj klupi kao i hdzova Jelka M.
Sve je to u redu. Kanton moze iz inostranstva nabaviti polovne autobuse u vrijednosti od 30 miliona KM a ne moze vakcine za 3 miliona od budzeta koji ima oko 1 MILIJARDU KM i koji je veći od federalnog. Nabavljajte te vakcine makar preko Srebrene Maline! Šta svi filozofirate?
Zato sto je lik ocigledno daleko inteligentniji od tebe koji pusis foru o kUroni
Od sad samo SDA dezerteru
prepali se tebe šilo ,dezerterska
Sad se brines i kao nesto te zanima, a nedavno si napustio sjednicu na kojoj su bili premijeri vlada, umjesto da se boris i dajes konstruktivne prijedloge i mjere, jok ti ko dijete bgm necu vise da se igram
Nabiiiijem i tebe i krizni štab, i struku, godinu dana nas jeebbetee..
Fadile deder odgovori ovom plački jer hoće ovi što protestuj da nas zatvorite sve kako su gluhpani. Ona ako kod mene crkla krava što nije i u komšije. Kakvi su to gluphani što protestuju. KAKVI SU TO GLUPHANI ŠTO PROTESTUJU AKO SMO MI ONDA ZATVORI SVE KAKVI SU TO GLUPHANI PA GISPODO PROTESTUJTE DA SVE OTVORE A NE DA SVE ZATVORE JADNO,JADNO
Sve se desava zbog nediscipline koja je veca u perifernim dijelovima drzave, ali se onda svi sjate vikendom u Sarajevo i nastaje haos. Intetesantno da ugostitelji nisu strajkali kad je bio lock-down sa jednim zarazenim u drzavi i SDA na vlasti. Topa predvodnik, a zna se ciji je igrac
Pusti Forto Novalića,imaš svoju vladu,jeste li možda nabavili vakcine za svoj kanton.Koliko ste pametovali ja mislio hebaće te koroni majku za hevtu
Pa dobro su reagovali jer taj virus i ne postoji, sve je izmisljotina!!!!