Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovo ko u horror filmu
prije saniranja, iznajmiti filmskoj ekipi da snime film 😂
Lafo renoviran 2007, hajmo reći i da jeste, ali šta očekivati od toleta za 15 godina koji se očisti pred i nakon koncerta/nekog događaja. Fali mnogo više događaja dešavanja da bi se i sama investicija ispaltitla. Toliko dvorana sportskih kulturnih objekata, a bošnjo sve održava u Hillsu ...
Ovo je ista prica kao i za fis ok jeste sigurno ovako u nekim dijelovima i jeste sve zapusteno pa mi to svi vidimo ali je ovo ista prica samo da opravdaju sto su kapu smjenili jer je to direktorako mjesto pripalo nasoj stranci i sve je ok i trbete ga smijeniti ali nemojte pricati prije izbora da su koalicije programske i da svako ko dobro radi ce ostati kazite brate isto je kao i prije podijele se mjesta i to je to
Jel Forto fotograf ili premijer KS?
Pa renovirajte ga već jednom, od rata se priča o studenskim domovima kako su u užasnom stanju. A ni prije rata nisu bili nešto ekstra. Hajte fino pare na sunce, nije milijarda majku mu. Ne mora to biti nikakav luksuz, tu će prolaziti hiljade studenata svake godine, troši se i uništava polako, ali mora biti pristojno i usklađeno za život studenata. Što li nam omladina bježi iz države, evo sve se pitam??
sta ce nam dom mladih kad mladi odose
Pa nekima je vaznije da se djamije sjaje e toliko o vama vjernicima
Sramota za Sarajevo
fgr forto samo po twiteru i instagramu, sta slikas majmune, popravi
Sve je prepusteno propadanju i totalna je sramota kako ne vidimo upotrebu budzeta od milijardu maraka za opce dobro. Gdje god krenes, sve je neuredno, pesnavo, zapusteno i u stanju raspadanja. Stvarno grad dobro posluzi samo da se gleda izdaleka, na panorami.
SDA je trideset godina harala i poseljačila šeher.trebsća bar deset godina da se sve dovede u bilo kakvo normalno stanje. Kapo???
A sto HIFA dize cijene nafte,pa ovo nije normalno.Cuj za 1l dizela 2.66km. Aha!! Joj jest dom propao.Horor.
Gdje su botovi jel kriva i za ovo vlada KS jel i ovo sjebala trojka pitam za jarana ??
KAPO JAVI seeeeee
Stari mladi ostarili a vecinu mladih-mladih boli piša za ovakva kultna mjesta...
treba pitati direktora doma mladih sto se nije popravilo on je nip-ovac
Forto - na vlasti si vec godinama. Zašto ne središ umjesto da slikaš! Idiot bez ikakvog učinka. Uhljabar!