Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa je to ideja, al' ajd za pocetak pustite vozove do Doboja, a ne samo do Maglaja, satro zbog imigranata), pa onda dogovorite sa Hrvatima da nase vozove puste preko granice. Eto, tu ne trebaju nikakve pare. Pa onda krenite s realizacijom tih ideja da se roba zeljeznicama prevozi jer se time rasterecuju ceste i smanjuje rizik od nesreca.
I ti se probudio pa da nesto kazes !
Hoce li sebijin muz progovoriti? Ili mu neda zena. Zajebane crnogorke iz golubovaca.
Mi ne kaskamo već vi "štelite" privatnicima i špedicijama. Pruga je tu, vozovi idu samo vi ne želite to iskoristiti. I k'o fol vi se sad sjetili vozova. Meni se čini da ima još Fadila, samo što je na Fadilu zvono.
Zamisli nedo Bog rat i Forto te brani...kakav slinavac jadni.
kakva pruga de plate malo radna mjesta luksuz da ima veliki porez hrana i osnovne stvari za zivot manji porez manja kamata za kredite stanbene
Forto riješi BHT naplatu takse jer FTV I RTRS duguju BHT preko 20 miliona maraka!? Forto ti ćeš biti kriv za 800 radnih mjesta koje se gube pljačkom FTV I RTRS-a!
Inače je frajer po profesiji politolog i novinar što ga čini savršenim za poziciju ministra komunikacija....
Kad smo pomislili da ne može gore došao je Forto i njegova raja..
Čovjek koji neka veze o struci, našao se da priča o transportu. Klasicno trojkasino ubleharenje, kadrovi su im katastrofa, malo je reći.
Kad ovaj lik izjavi sto izjavi idu pozitivni komentari a da je Fadil ili Bakir ovo izjavio isla bi salva pljuvanja i ismijavanja. Zao mi je sto su mnogi bosnjaci upali u klopku koju su im servirali susjedi i komsije
Jesi pitao covketa mozes li sta izjavit bez pitanja.
Forro šatro expert za saobraćaj. Od iskustva ima b kategoriju vozačke dozvole
Napokon neko normalan sa normalnim idejama. Samo pazi da ti to hinja izdajnicka ne srusi kao sto je Peljesacki most srusio.
Ja sam kontao da je budućnost u bespilotnim letjelicama i dronovima, ali ovi hoće da počnu sa osnovama.
Kamionski lobi i jeste imao za cilj da srusi zeljeznice. Samo sibaj pruge i dobre vozove. Hem se lijepo voziti i uzivati u pjepotama, hem nema zastoja i moze se prevoziti sta hoces vrlo brzo i efikasno
Dezerter kojeg je sramota reci da je Bosnjak
Zadužili ste kanton za 360 miliona ko će vraćat
Bravo Forto, ispravno govoriš, podrška