Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto niste bili na braniku domovine , zbog roditelja ,djece i zemlje. Ti pobjegao ovaj nosao potvrde da je oslobođen vojske.
U Ukrajini bi te strijeljali moj Forto i tebe i Denisa.
bakir će mu to prvo u sučeljavanju nabiti na usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja vala odo na ćevape, ćao svima
Ovo radite zbog svojih roditelja, svoje djece i svog komada zemlje
vidite na ovoj slici lešinara Fude i kvislinga Denisa Zvizdica , koji ološ .
Zbog takvih dezertera kao sto si ti Forto, koji pricaju sad o nekom patriotizmu moj glas ide Bakiru...samo zbog takvih kao ti
Iradit će Bećirovića licemjerne komunjare,kao i na prošlim izborima i opet će izabrati Komšića
Ustavna pozicija clana predsjednistva nema veze ni sa ekonomijom, ni sa porezima, cijenama...ni sa cim sto ima veze sa standardom zivota. Ako zelite promjene, i ako vjerujete jedni drugima, zasto ne ponudite zajednicku listu za druge nivoe vlasti? Ili je ipak neka druga igra u pitanju, kao sto ste ipak svako za sebe prijavio kamdidata za clana predsjddnistva, cisto ako se do registracije imena nesto pobrka...
I onda Parada ponosa.
SAMO MIRNES AJANOVIC, BOSANSKI LAV IMA NADE ZA NAROD OVI OSTALI SU SVI KRIMINALCI I LOPOVI KOJIH UOPSTE NIJE BRIGA ZA NAROD, BIT CE NAMA MIRNES LAV AKOBOGDA PREDSJEDNIK
the REPUBLIC of BOSNIA and HERCEGOVINA is coming = REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA DOLAZI Shvatite ovo svak za sebe i u tom smjeru se odredite za našu budućnost !!!!!!!
Sve što se treba dogoditi je da dr. Haris Silajdžić potvrdi svoju kandidaturu i možete sa Bakirom i Komšićem zajedno pjevati "uzalud vam trud svirači..."
Sda treba sviju da vas pomete.
Sve je to ok ali lider mora da ima sve pa cak i neku vrstu harizme. :D
Ti da si brinuo o roditelj8ma ,djeci,i zemlji ostao bi uzeo pusku u sake kad je trebalo.Nem9j sad nas spasavati molim te.
Kakvi ljigavci!
Pa vas je Mirnes Ajanovic tužio za pokušaj masovnih ubistava starijih od 60 i djece nakon čega povlačite propagandni materijal korona plandemije iz svih škola kantona Sarajevo! I ti spominješ djecu sotonisto?!
Zaista ne mogu da razumijem u kojem filmu ne valjda Bakir taman da je i cijeli rat proveo u podrumu, a dobar je dezerter Edin Forto koji je pobjegao cim je prvi metak opalio. Prvi je dijelio sudbinu stanovnika Sarajeva, drugi stanovnika Minhena. Imamo li pameti ista.