Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prica slino na sav glas da nema nepotizma, idu nestranačka imenovanja itd. sram vas bilo lažovi jedni. Musemić - Buljugić Dženisa je tvoja drugarica Konjakoviću. zato si je i instalirao. Inače, oboje ste otpaci SDA !
Kakav jad,uklonis Zinetu Bogunic,koja je pametnija i obrazovanija od citave vlade zajedno i dovedes ovu bivsu konobaricu,sada prosjecnu profesoricu
Odličan izbor. Odličan student - odlična zastupnica u Skupštini KS!
dženisa dženisa rokerka iz vareša
Dino samo nestranački kadar postavlja:-).
Treba biti dobar sa konakovicem da dobiješ funkciju to se odavno zna. A pun je retorike i na tome se završava
Sramota, sramota i sramota. Ovo je to osvježenje politike u KS
Ovaj Forto k'o ocerupana kokos. Na Dinu ne treba trošiti rijeci. Dno. Sto rekla Hanka:Moj narode stanam ovi rade.
Od mene glas vise neces dobiti, vjeruj mi na rijec.
Sestorka definitivno gubi na sljedecim izborima Sve svoje su uhljebili i uhljebice.Veci lopivi nikad nisu bili na vlasti
Kad bolje razmislim, po IQ ste tu negdje, ti i Konakovic, samo ti izgleda bio uporniji dok si isao u skolu. Jedina razlika je sto mozda nisi kvaran ko Konakovic, al, brate, djelujes ko izgubljen slucaj u vremenu i prostoru.
1. Nasao si covjeka kojem je glavna frustracija to sto nije zavrsio faks da ti ureduje obrazovanje. 2. Koliko ces jos SDA kadrova zaposliti po svom kvazi nacelu "sposobni, a ne podobni" da skontas da si se pretvorio u piuncica SDA?
@Marianne2019 *pijuncica
@Marianne2019 je.es covjeka, zena je pismena I radi u obrazovanju! sta vi ublehe hocete????
Panglu pravi. Povali tebe SDA, alahimanet.
U H LJ E B I isti, ako ne i gori, kao oni prijašnji... ma jesu gori obećali su da tako neće postavljati ministre i kadrove a ispadoše nastavak serije uhljebistan
Kod Konjakovića ide sve po zakonu i poznanstvima. Nema trećeg! Musemićka mu je haverka i drugova žena. Majko mila kako je lik ofiran. Jad i čemer. Nastavnice biologije fuj ste. Bucka, bucka i Bogu si teška.