Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo ništa DOBITI Forto, nema ništa džabe.
Ako ti je to utjeha, eto nek ti bufe 😂 Iako ja ne vjerujem da je on i njegova ekipa po tom pitanju išta bolji 😁 Zbog toga što smo mi kao narod takvi, a vlast je iz naroda nisu marsovci.
Samo da se gradi i izgradjuje.Da imamo normalnu biciklisticku stazu,mnogi ne bi auta ni koristili jer je biciklom puno ljepse i ugodnije.
Najvaznije je da imamo stazu.
nemoj molim te i ovako ne mozemo setati od ovih staza sto si napravio
Ovaj samo sa svjetskim bankama i EBRD-ovima razgovara. Zaduzio nas je za 3 godine mandata kao sva tri nivoa vlasti u 30 godina. Unucad nase unucadi ce vracati kredit u koji nas Forto ove godine zavali.
Pa Beč ima dug od nekoliko milijardi o gradi SVE PREKO KREDITA! Gdje ti bolan zivis???
Bolje otplacivati biciklisticke staze nego stanove i auta politicara i njihove djece, zar ne?
Moze li ista kod nas bez kredita?
Daj Bože, Svaki dan idem bajkom na posao i presretan sam zbog toga. Održavam formu, ne plaćam gorivo za prevoz. I sevap i ćevap! 😊
Ni jedna transverzala nije zavrsena u zadnje cetiri godine, rupe u svakoj cesti, svaka cetvrta ulicna rasvjeta ne radi, i mi trosimo milione da bi se par stotina likova moglo 4 mjeseca u godini vozati biciklom??
Bas je to potrebno brdovitom gradu koji je pola godine prekriven snijegom/kisom.
E stvarno je biciklistička infrastruktura nešto što nam je najpotrebnije
Fantastično! Ako to urade ne samo da ću glasati za njih već i agitovati.
Kako može kanton sklapati međunarodne ugovore bez odobrenja Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine?
I ne može, sve opet mora ići preko državnih organa.
Zamisli koliko je glupo clanstvo stranke da na celo stave covjeka koji kaze da su rat u Sarajevu dobili aeljaci. U tom Sarajevu ubijeno je samo 2000 dijece. O tome sto se ne stidi bosnjastva jer nije Bosnjak ne treba ni komentaristati.
Moj Forto glupi, nakon sastanka s bankom mozes dobiti samo kredit, koji ces pak vratiti uz kamatu. Od toga sta mozes dobiti ostaje ti jedino k…..!
Pruga zavrsena ? Nije.