Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno nije fer
nije fer da je on sa 3 hiljade glasova premijer a Efendić sa 30 hiljada nije.. al sad će oktobar
Nije fer ni što si ti premijer, pa šta ćemo?!
Koliko su hojrati samo zadrti kad se docepaju vlasti, pored cinjenice da je sve ijedan svjetski diktator bio cistokrvni ljakse, govori i cinjenica de je ovdje u dijaspori gdje zivim zadnjih par godina toliko tih zadrtih ljobera koji su se ispalili iz BiH pred rat i onda su samo otisli do ispostave "sranke" u dijaspori odmah bili amnestirani za dezerterstvo i takvi sada gdje stignu vode propagandu protiv trenutne vlasti u Kantonu Sarajevo, tj. svega sto nije dio njihove "sranke".
Najlošiji premijer od kako postoji kanton Sarajevo
nije pripreme odradio, nemojte ga...
Njega možete pitati sami o pederima i dezerterima
Ahhahahha sarajlije bas su vam ove promjene cool, niste sjahali sa konja na magarca nego sa magarca na kurtza
Sta bilo koji dezerter i podrumas zna o sigurnosti takvi vide sigurnost na prvi znaka necega oni bjeze ... kukavica umire milijun puta a hrabar samo jednom .... ja dezerterima i kukavicama koji nisu bili ovdje ne bi dao da vode udrugu a tek sta kazati o vodjenju drzave ili upravljanja resursima..
OSTAVKA TOPLI!
E cuj nema mu ministra, pa on kao premijer trebao bi da zna sta se u svakom ministarstvu desava i kakvo je stanje. Sto se tice kriminala nije to od jucer pa da nije upoznat. Ne bi trebalo da imamo premijera koji samo povrsno obnasa svoju duznost.
I mi se cudimo sto zeleni pobjedjuju.Pa pored ovakvih i djeca imaju sansu...
on se sprda..misli li da je smijsno sto neki dan decko zaglavi u komi, sto bombe bacaju ko igracke..
Pa sta se desilo sa "sistemom" koji ste "osmislili"? Da sve frcera bez obzira na to koga nema... 😏
gdje on skija tu je situacija zadovoljavajuća
Najveći problem ove držve je PRAVOSUĐE. Političari koji ih postave, diktiraju im kako da rade...to ne može tako..šta se zapad pravi lud da to ne vidi, kažu korupcija...pa sigurno da je korupcija! može li se IKAD desiti da se na bilo koju funkciju izabere čovjek koji nema nikakve veze sa stranačkim opredjeljenjem, tj. koji nije ni u jednoj stranci? jedino tako se ovdje nešto može postići..sve do tada, možemo mahat ušima...
Cak bi bilo pozeljno da sudije nisu ni u kakvoj stranci.
hahahahah, pa zar nisi rekao da sistem funkcionise, da kad nemam nekog da se i ne primjeti da fali, sve vam funkcionise
Koliko samo ima Ministara i Ministarstava u Federaciji!!! Svaka vam čast. Burkina Faso vam zavidi.