Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovqa dvojica više liče na onu dvojicu komentatora iz Maped šoua sa balkona, nego na funkcionere, evo ja bih im sad zovno turu, tako mi izgledaju isto isa šanka da su ih doveli :)
A na šta li ti ličiš, pitam se...
@Miles Dyson dođi da vidiš :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
😂😂ciganluk,naša posla
19 pripadnika Bugojanska grupe, je proslo kroz Sloveniju, Hrvatsku, i dosla u sred Bosne. Napravili dar mar. Titina milicija im nije mogla nista, morala se angazovati JNA, teritorijalna odbrana, da bi ih savlaali. Hej 19 ljudi. Pojedine kriminalce jurili po vise godina. A ova danas policija, na koju laju SDP botovi,rijesi najopasnijeg covjeka u zemlji za par dana. SDP botovi ce krepati od muke. CRVENDACI GOVORE O SPOSOBNIM, A POSTAVILI MALIKA GARIBIJU, ZA MINISTRA.
@Nazif nataknem i jedne i druge i tebe... nije par dana nego 10 dana, lik ubio dvoje ljudi u medjuvremenu. SDA ga je pomilovao i pustio iz zatvora, o cemu pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva nagrada ti javio u nedjelju kada nije bila ni raspisana nagrada. Nego na foru hoćeš lovu
Treba i Sadmira roknut,ostat ce drzavi 50 hiljada
Lako je tudjim k***em gloginje mlatit.Sta bi da su tri-4 zarista tj.organizovane grupe u pitanju kao sto ima automafija.Uspjeh u ubistvu retarda bez icije pomoci I mobitela u ruci koji neselektivno ubija ljude po drzavi ispade podvig stoljeca.Dajte tim mladicima sto su zasluzili a jesu pare bagro nesposobna
Rekli su 50.000, a moze i Zamjena za Kozu,uz tvoju doplatu naravno
To se snimo sretni gubitnik
Bolje taj novac pokloniti jednom humanitarnom fondu.. A ne baliji koja će novac odmah uplatiti u PREMIER... ali šta je tu je...
već je tih 50 milja na nečijem privatnom računu
Reći će ovi iz MUP-a da jest bila dojava, ali su oni prije toga već bili locirali Gačića. Ne laže ni koza ni rogovi!!!!!!!!!!!!!
Da nije žalosno, bilo bi još žalosnije. Moja beiha ..
Dobit ces pare , hoces majke mi 😂😂😂
konakovic forto katica hoce da prevare poatenog covjeka sto je pozvao policiju
Dati ljudima pare, odmah
Hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ako vam je stvarno covjek dao pravu informaciju o ubici sramota bi bilo da ga slazete i izdignete pogotovu na pocetku vase politicke karijere koju vam posteni gradjani sigurno naredni put na izborima oprostili nebi jer nam je vise dosta lopovluka, lazi i petljavina.
Ma Forto se samo paušalio...