Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerati pola nemedicinskog kadra. Kazu da je EU standard da je 10% administracija, a 90% zdravstveni radnici.. Kod nas je 30% administracija. To bi bile ogromne pare koje bi se mogle pametnije preusmjeriti.
Ovo je ispolitizirano..sindikati se nisu na SDA dizali 25 godina, sad odjednom svijest i savjest proradila...ko god zeli da ova vlada padne, ili je uhljeb, ili glup ili se sprema vani pa mu svejedno..
I ti Selimicu ko fol se boris za radnike,a ustvari boli te briga...Bitno je da je tebi dobro.Insistiraj potpisivanje kolektivnog ugovora,trazi veca prava za sve,pritisci kljucne ljude...Nemoj se samo za doktore boriti.Ljudi u zdravstvu pate🙁
Kao prvo treba nagraditi ljude koji rade u covidu,koji provode po 5 sati u onom odijelu,padaju od umora, cistacice,medicinske sester,vozace,sve one hrabre ljude koje nekad ne vidite a I od njih zavisi veliki dio posla.Samo obecavate,a hocete da doktor ima 6 puta vecu platu od ostalih.Obecavate pare do kraja aprila,to si Forto rekao🤭
Ako ćete se ponašati odgovorno prema novcu onda minimalno što trebate da uradite je sljedeće: za ovaj mjesec nema toplog obroka jer nisu radili pa odbiti minimalno 10% od plate jer nisu radili
Koji ste vi OLOS!! Doktorima nema para, a Dini da dijeli svojim "simpatijama" ima. I za reprezentaciju vas foteljasa ide po milion ili dva. Doktori makar rade,dok vi samo naprdjujete.
Rezultati rada šestorke se mogu osjetiti. Vraćaju nadu u život u ovoj zemlji. Ko god želi da ova vlada padne ili je uhljeb ili je neprijatelj ove zemlje. Puna podrska sestorci!
Samo po običaju recite ''mi smo najbolji, SDA je najgora'' i low IQ izluđene jugobålije i ostali neprijatelji i okupatori države su u ekstazi!!!!
Samo odgovorno premijeru, tako treba! Piši Dini još po miliona ✊
Pa Forto ti dade saglasnost Predsjedavajucem Skupstine na pola miliona da dijeli stranim drzavljanima a ovdje pricate o cuvanju javnih para.
A kad vi uzimate pare od naroda onda je uredu?!E nece moci kako ste zamislili
Kako da ne PAUŠAL Forto. Kako da ne! How yes no!
niko ne sumnja u to .. hehhehehe...