Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BANDA NA ČELU SA SEBIJOM
DOMOVI ZDRAVLJA, glupane
Kakve veze KCUS ima sa Domovima zdravlja?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
To je 200 laptopa za djecu koja nemaju
mojglasSDA ti bi za sendvic glasao za njih da ti cijelu porodicu pobiju
Vodi ih zeleni materi da je opsluzuju pa mu mati rekla da glumi debila imat ce i kiflu svaki dan! Zeleni uhljup je to 😂😂😂🐑🐑🐑
PADAŠ I TI FORTO. SIPA TE ČEKA USKORO.
Idemo na F ,sve.Forto foleru fosilni.
Pa ti si im premijer konju nepismeni. :D
Pa gdje su krivuične prijave??!?!?!?
Mafija.
Evo imamo još afera aferim, nek je neko drugi doaadilo mi čitat o Sebiji i KCUS
Na tržištu cijena jednog RTG aparat 50.000 do 60.000 KM. Oni su za dva platili 300.000. Ovi aparati imaju smisla samo u jedinicama intenzivne njege, gdje leže pacijenti u teškom stanju. Jel zna neko dali ima na ove dvije lokacije ležećih pacijenata ? Oba lokaliteta imaju stacionarne RTG aparate u ispravnom stanju. Mogli su ovaj iznos pametnije utrošiti. Dati stimulacije radnicima. Ovako nepotrebni i suvišni aparati se nikad neće koristiti u DZ KS. Evo nam "MALINA 2"
Radi se o dva mobilna RTG aparata. Jedan na lokalitetu DZ Ilidža na plućnom odjelu raspakovan. Drugi na lokalitetu DZ Omer Maslić na plućnom odjelu ne raspakovan. Nabavku može potpisati samo direktor (tadašnji dr. Ahmić). Nabavljeni od firme Medical d.o.o. iz Mostara. Proizvođač aparata je manje poznata firma GMM iz Italije.
Moj premijeru sve je kod uhljeba tako....da uzmes malo prekontrolisati dublje sokirao bi se....da samo znas koliko radnika komunalnih firmi sjedi kuci uziva samo se pojavi na poslu ujutro da ga vide i voz kuci a plataaaaa ideeee li ideeeee !!!!
Malo Forto pogledaj ove Slovenske firme po Sarajevu šta rade radnicima a ne samo budžetlije nisi samo Premijer budzetlijama Slovenci uzimaju najviše para iz Kantona a plate radnicima 400 km a milijarde iznesoše iz države i smjenjuju ljude koji rade po 20 godina dovode podobde što se ne bore za svoja prava a o ucjenama i mobingu da nepričamo ako ti trebaju dokazi pošalji malo radne inspekcije
Forto drugo ime za zdravstveni sistem
najbolja Vlada ikada!
gledam Forrtu na N!, najbolja Vlada ikada!!! ide pesma...https://www.youtube.com/watch?v=GKvlt6rpb4Y...BA 1 SOVIET MARCH - Red Alert 3 - RUSSIAN COVER (Composer James Hannigan)
forto dje si ti bio u ratu...reci ti nama...ebo rengen
Gdje ti ke babika el kakir revizija bio nije on podrumario 🐏🐏🐏
A zato rade punom parom privatne klinike...ceka se po 10 dana na ocitanje slike....banda od doktora.