Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su sad ovi? Cuj, zar vise postoji to privatno preduzece?!
Sjećam se starog dobrog upitnika ili LD cigareta sa bijelim filterom. One se više ne proizvode ili su nestale sa tržišta isto kao i ovi LDS.
na sto pade liberalna demokratija.........hahahahahahah
Kakva presmiješna stranka Imali su manje glasova nego aktivnih članova
haha pazi alijinih \"liberala\" i oni se nešto fol javljaju
Odakle ovolika neinformisanost o EU. Da li itko prati dogadjaje u EU ..Grcka Irska ,Portugal , Spanija ,Italija ....
Lazu. Suplja i pranje love, nikad nista drugo nisu radili... neznaju sta je raditi... Sve su veze i lopovluk u ovoj stranci - nermina mi vile !
E ako ovi to kazu to znaci da ce to i da bude. Mislim, ako to kazu Englez, Zeleni zub, Yu-star (hihihihihi) i ostali retardi to nema veze, ali molim vas, ovi su ozbiljni.