Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta iko ima pravo da daje kritike na ovo seljacko veselje. Ljudi dobili izbore, taj isti gladni narod kojeg su opljackali dao im glas! Zato Bosanci i Hercegovci, srbi, hrvati i muslimani nastavite opet od jutra razmisljati kako cete prezivjeti dan i cetiri godine gledajte ovakva i slicna sijela po televiziji i portalima i kukajte kako ste i navikli!
Joj supljaka za krmetinu. Toliko su je gutali prije rata dok se "tobe" nije doslo da je bio u pripremi zakon o zastiti krmadi za klanje a sad samo halal certifikati.
Jebat ce am Dragicevic znanje!
Koji seljaci, pravi gegići...
Pavićevi " mangupi " su tebi Milokrade na tragu. Nahebo si samo tako. Pavić će Ti biti premijer - a Željka će da bude ikebana!
ako se srbi ponose ovim , blago njima ....
OtomanskaTurska austrougarska jugoslavija.nijedna nije prezivila nacionalizam. Zato iko misli da bih ima i najmanje sanse?
potrbušio se
Siguran sam da ovo niko nije platio iz svog dzepa. Razbacuju se novcima poreskih obveznika dok im NAROD rovi po kontejnerima da bi se prehranili. Djubrad.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Zar niko ne primjecuje da je najveci broj stolica/mjesta za stolovima PRAZNO ali sa escajgom. Kako u Sa sve vise politicara ne zeli pregovarati s SDA, tako ocito i u BL s SNSD-om.
@BulevarZadovoljnih Uh sumnjam da u đikandiji neko smije kasniti iza glavnog baje.
Hehehhee, kako ovim cetaljima dodo & co nikako ne vade. Nije ni nama mane, ali srbi su endemski primjer mazohista :)
ja seljacine Dode ,da bog sacuva!
Lajk za ove gajbe gore sto stoje🤣🤣😂😂
A red tamo vani da se ostaci pograbe.