Veselo društvo
139

Formiranje vlasti u RS-u: Uz muziku i piće razgovarali Dodik, Pavić, Špirić, Lukač i drugi

Klix.ba
Predsjednici SNSD-a i DNS-a Milorad Dodik i Marko Pavić sastali su se večeras u privatnom druženju u krugu jedne kompanije.

Druženju u veseloj atmosferi, kako se navodi, prisustvovali su i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, šef Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda parlamenta BiH Sredoje Nović, pišu Nezavisne novine.

S njima u društvu bili su i vlasnik komanije "Integra" Slobodan Stanković i načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje u Gradskoj upravi Banje Luke Slobodan Stanarević.

Jučer su predsjednici SNSD-a i DNS-a Milorad Dodik i Marko Pavić razgovarali u Palati Republike Srpske nakon što su najavljene smjene kadrova iz vladajuće koalicije.

Sastanak je održan u Banjoj Luci, a nakon sastanka nije bilo izjava za medije tako da je još uvijek nepoznato o čemu je konkretno bilo riječi na sastanku, a da to nisu formiranje vlasti u Republici Srpskoj i kadrovska pitanja.

Dodik je ranije kazao da poštuje Pavića, ali da je oko njega bilo mangupa koji su tokom kampanje radili direktno za drugu stranu.

Formiranje vlasti u Republici Srpskoj ovisit će o odnosima predsjednika DNS-a i SNSD-a Marka Pavića i Milorada Dodika.