Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro vize kod Jablanice. Sengen majka :-)))) Ostali ste o k r u z e n i u fildzanu :-( Jeste li se za 12 % borili?
Ja sam Musan Topalovic. Poznat sam po tome sto sam u b i j a o ne-Bosnjake i bacao ih u K A Z A N E i zato me Bosnjaci slave kao najveceg heroja. To je ta Armija BiH!
Velike patroite koje danas \"brane\" drzavu neusvajanjem budzeta i ostavljanjem drzave i građana u potpunoj paralizi su minhenski - matičar patriota i pančevački učenik iz škole JNA.
Razotkriven je KOS-ov đak i pančevački obavještajac. Šta li je radio kritilčne 1991. godine i gdje je boravio, bivši aktivni pripadnik JNA?
Nedzad Ajandzic &co Ne govori se o tome jer ti su isti na vrhu u svim drzavama ex-YU i povezani su. Ko je pricao, mrak ga progutao, eto zasto KOS vas sve prati. UDBA je vasa sudba. Jos nije sve zavrseno...do drugog poluvremena! Voli vas vas Sefer
Cuj pancevacki obavjestajac? Nije valjda Nedzad Ajnadzic zavrsio cuvenu spijunsku protivobavjetajnu sluzbu JNA u Pancevu? Zasto se danas ne govori o tome? Ja nisam znao da je bio aktivan oficir JNA i to u zloglasnom odjeljenju KOS-a.
Snimak TV Sarajeva jasno pokazuje Sefera Halilovica kako utvrdjuje polozaje iznad Sarajeva pocetkom rata u uniformi JNA. I to su nasi heroji sada???
Obojica, I Karavelić i Ajnadžić bili su oficiri JNA. Kao takvi morali su napustiti JNA cim je otpocela agresija na Sloveniju i Hrvatsku i JNA se stavila u sluzbu Milosevićeve velikosrpske politike. Nisu smjeli čekati ni ostati, ni dana, ni sata duže, i morali su odmah napustsiti JNA.
Ja sam Srbin islamske vjeroispovjesti. Dosao sam sa brigadom \"Brza Noga\" i sepskim pasosem u dzepu u Rajevosa. Sada smo mi glavni i u Seheru i u originalnom Novom Pazaru i volimo biti na budzetu, preuzimati firme kao GRAS i sve sto vole mladi. Kada prime Srbiju u EU nece se na nas odnositi ni sengen. Ha ha ha kako smo mi Sandze pametni, a vi Bosje glupi. Pola nasih iz JNA su vasi heroji, a sve KOS-ovac do KOS-ovca. Tako smo i prodali Srbima pola Bosne. Ha ha ha glupis ste Bosnje!
lazn.om dzi.ha.db.osni je.b..o ti b.a.b.o m.at.e.r vla.sku s.m.r.dlj.ivu ! nisu Bosnjaci vla.si da im se drzava raspadne za 72 sata kao vasa vlaska kva.zidrzava RSK-a ! znam da te boli sto ste izgubili rat od lovackih drustava naoruzanih u pocetku samo pjesadijskim oruzjem, vise muzejskim i lovackim, a na drugoj strani stotine tenkova, hiljade haubica vbrova i topova,praga i transportera...ali nista novo za vas, vi s.mrdi navikli ste gubiti...
Gdje li je u periodu od druge polovine 1991. godine bio \"pancevacki protubavjetajac\" Nedžad Ajnadžić, današnji ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo i perjanica Tihićeve stranke?
Da su se predali prvi dan dobili bi vise, a ne ovako samo 12% (bez Babinih koji nece sa njima) PiH pih pih pih pih
@dzihadbosna, Rat protiv nezavisne i slobodne Slovenije i Hrvatske poceo je jos 1991. godine. Valjda se tada, kao aktivni oficir izlazi iz agresorske vojske. Sto su cekali toliko dugo vremena da napuste JNA?
@juka Vahid Karavelic bio je obrazovan skolovan, sposoban oficir koji se od samog pocetka rata stavio u odbranu svjoe zemlje ! ovo skolovan,obrazovan i sposoban podvlacim i naglasavam, za razliku od nekih, pa i onog cijim se ti imenom potpisujes, (JUKA-Prazina )a koji je bio obicni lokalni kabadahija, bandit, mafijas, obicna bitanga i hulja koji je u ratu vidio priliku da pljacka i da se malo k.u.r.c.i sad i sa puskom i kao ´´oficir´´ i da bude kao ´´vazan´´ neki ku.r.a.c-palac a ne samo kao dzeparos i lokalni kriminalac kao sto je d o rata bio , a kasnije je postIao i IZDAJNIK !
Vahid Karavelic je sluzbovao u JNA u Sloveniji 1991. godine? Zasto nije napustio JNA, kada je Slovenija krenula putem nezavisnosti? Sta je radio tamo u to vrijeme, jer je JNA proglasena za stranu, agresorsku vojnu silu? Rat u Sloveniji I Hrvastkoj poceo je 1991. godine?
SVIM PREŽIVLJELIM IZ PRVE POLICIJSKE BRIGADE ŽELIMO PUNO ZDRAVLJA ZA 20 GODIŠBNJICU .UDRUŽENJE 317 SBBR GORNJI VAKUF .
...podmuklo namamljen na sastanak u Zivinicama te tada uhapsen i predat JNA ! Vahid Karavelic bio je jedan od organizatora otpora u sjeveroistocnoj Bosni, stalno u kontaktu sa Samirom Nistovicem zvanim kapetan ALmir koji je zapovjedao odbranom Kula-Grada kod zvornika u aprilu 92.godine.. Vahid Karavelic u to vrijeme kao zapovjednik PL-a u tuzlanskoj regiji zasluzan je za slanje kakve-takve pomoci braniocima Kula-Grada.Vahid Karavelic predlagao je i planirao zauzimanje skladista oruzja i municije teritorijalne odbrane BiH koje je tada bilo pod kontrolom JNA u Ljubacama kod Zivinica.lokalni politicki predstavnici mu to nisu dozvolili, jer su se bili usrrali da ce Dubajic sa Dubrava sravniti Zivinice ! Karavelic je namamljen,izdat i predat JNAkoja ga je zarobila, nekoliko hiljada cijevi pjesadijskog naoruzanja protivoklopnog oruzja,tone municije i MTS-a, JNA je izvukla iz skladista u Ljubacama i dijelila Srbima po Ugljeviku, Zvorniku, Loparama !