Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vlade i pizde materine. Anto Matic (ministar zdravstva) je priuceni informaticar koji je zatvorio "firmu" sa dva uposlena (on i brat) i sad kao donira racunala skolama po Vitezu. A sve konce sa njim vode njegov rodjak i nacelnik Vitez Tomislav Matic te Mario Matic nastavnik iz Vitez.
Nemoj druže tako, ima i gorih, ova za financije je upropastila sve gdje je bila, uhljebila djecu u javna poduzeća i još ima obraza reći da se u Busovači vidi napredak.
Eee moj Kasumovicu ublehasu stari
Jadni ovi SDP-ovci i Sejdini.... nisu ništa dobili....
E boze i nisvet hrnjic 8 godina nacelnik opcine u Jajcu kad vise nije mogao biti odmah si napravio mjesto direktora doma zdravlja u Jajcu koje obnasa 6 godina i evo sada ministar... majku ti j...... zivote...i zar ovaj feliks nije otisao u parlament.
🤣🤣🤣🤣🤣
EJ MOJ ŠEPIĆU DOPUSTIO SI DA TI KASUMOVIĆ UPRAVLJA STRANKOM. KASUMOVIĆ ĆE SVE DATI DA BUDE U VLASTI
nije bitna vlast, nego lova...shvati!!!
Vladavina prava?????
Sta je Novo !
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮
Stare lopine nastavljaju otimati od naroda! Na zapadu ništa novo.
do kad njima ministarstvo obrazovanja?? do kad se nece moci "kruske i jabuke" mijesati??
Ništa novo iskreno. Svi znamo da su SDA i HDZ najbolji prijatelji. Uništili su skupa Mostar, podijelili su skupa Mostar. SDA=Servsko-Poturčena bagra iz Beograda! SDA vodi sin poturčenog Srbina iz Beograda=Alije Živkovića koji je držao Adu Ciganliju u Beogradu.
@MostarskiRambo1992 nije zivkovic nego jahić!!
"Cilj ove vlade, kao i prethodnih..." dovoljno za nastavak odlaska mladih.
Nemoze se bez Lende kao i bez vegete u sve se mijesa..