Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova radna grupa ce postupiti u skladu sa presudom ustavnog suda. i ovo je od vema velike vaznosti za pristupanje NATO.u.... sto prije to bolje.samo naprijed.
''Bravo Bošnjaci'', Fahrudine Radončiću i Zlatko Lagumdžija. E neka ste nam vala imenovali i ''jednog'' Bošnjaka Damira Hadžića u ovu radnu grupu koja bi trebala da bude pametnija od Ustavnog suda BiH i da brani i naše interese. Vi ste najveći izdajnici Bošnjačkog naroda poslije Fikreta Abdića!!! Fuj.
Podrska Predsjedniku Budimiru, GENOCIDASI SRBI KO STO SU PUDARIC, COVIC, DODIK, LAGUMDZIJA, ANA TRISIC - BABIC (lagumdzijina zamjenica MVP-* i direktor Tima za integraciju BIH-e u NATO), SPIRIC, BEVANDA, MAJKIC, PANDUREVIC (ratna srpska zlocinka), KRISTO (koja je unistila sve dokaze i dokumenta u Tuzilastvu BIH-e i Tuzilastvu FBIH-e PROTIV JEDNOG OD NAJVECIH KRIMINALACA U EVROPI "DRAGANA COVICA" ) ITD, su jedni od glavnih neprijatelja, rusitelja i izdajica drzave, drzavnih institucija, koji GODINAMA AKTIVNO RADE PLANSKI na nestanku suverene drzave RBIH-e i Bosnjaka ko najbrojnijeg naroda od 3 konstuitivna naroda RBIH-e. Bosnjake je Lagumdzija PLANSKI I TAKTICKI PO NAREDBI BEOGRADA IZBACIO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, Ustavnog Suda, itd ! Podrska Predsjedniku Budimiru, Budimire, NE DAJTE da genocidasi srbi SVEDU PRAVE Bosnjake i PRAVE Hrvate NA NULU ! Sve OVO STO SE KUHA PROTIV Bosnjaka je SANU projekat nestanka i PRAVIH Bosnjaka i Bosne i PRAVIH Hrvata !
...kad nećeš da se nešto uradi, formiraš radnu grupu ili expertni tim...
Opet troše budžetska sredstva ... Koja je to radna grupa i komisija po redu! Stvarno sramota! Bosanci i Hercegovci - opametite se! Predlažem NEZAVISNE KOMISIJE IZ REDA NEZAPOSLENIH, kad se već toliko puta osnivaju. Ovi ostali neka rade svoje redovne poslove!
Pa ko je Bosnjak u ovoj radnoj grupi za rasturanje Bosne.Koliko znam Damir Kate Hadzic nije ni Bosnjak a ni musliman deklarise se kao ostali a po vjeroispovijesti je Katolik.Znaci dva Katolika i Pravoslavac
Ovaj KRIMINALAC D.Hadžić,prvo je prodo sve što se moglo prodati u Općini N.Grad i to mu je malo bilo pa sad hoće i cijele države!
Bravo. Dosta su se dusmani nasladjivali u liku i djelu Tihic, Jerlagic i ostali i prikrivali svoju nesposobnost prebacujuci na sestorku. Evo dusmani pogledajte kako se rade zadaci pravi za drzavu. Autoceste, popis, vojna imovina, placanje vasih dugova borcima i poljoprivrednicima...da vasih dugova koji su naslijedjeni iz vasih mandata.... Bravo idemo naprijed.
Po do sada vidjenom iz svih rezultata i zadataka Damir Haadzic radi ogroman posao za BiH.......od autocesta preko popisa pa evo sada i vojna imovina. Svaka cast
To je to...idemo ispuniti zacrtanu mapu puta za nato. Sestorka izgleda pocinje raditi na dogovorima.
Uceram im mamici
Kakva radna grupa pored Ustavnog suda, koji je rekao svoje. Da ne govorim o članovima radne grupe.
OPET SE LOPOVI RASTALJUJU