Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno Zaim Backovic u komisiji ,pa ko je lud ovdje više pas vam majku hebo
Sredstva su U K R A D E N A !
SRAMOTA OVO JE ČISTA RECIKLAŽA, odgvorio je kratkom hrvatski premijer Plenković na slične zahtjeve hrvatske opozicije !! , glede Agrokora. Na nestanka ili preusmjeravanje akciza u BiH precizno je odgovreno od upućenih a nije od nekakve komisije parlamnta. General ĆEsić Rojs: Ko je Jamio Jamio ! Alija Izetbegović: Premijer Bičakčić nije krao za sebe ! Srbi nisu ni odgovorili jer se nisu osjećali prozvanim. Njih može prozvati samo parlment Srbije a ne nekakav novinar.
Para nema , more bit bidne a more bit i nebidne
Zar to ne trebaju da istražuju policija i tužilaštvo ? Kad želiš da se ništa ne riješi, osnuj komisiju.
Otisla su u ruke drzavnih uhljeba i firmama namjestenih tendera politickih prijatelja Covica Bakira Dodika i ostalih nizih kantonalnih, federalnih, republickih uhljeba. Pa svako ziv pokrada drzavu a svi se kriju iza nacionalnih i patriotskih osjecaja !
Nakon ovoga nova istraga da se isteazi sta je ova istraga istrazila i onda opet u krug...
KOd Hrvata sve asfaltirano, kod Bošnjaka samo džamijska dvorišta, a asfaltiranje ulica se u Kuranu nigdje ne spominje, tako da su akcize očitov pravilno i namjenski PREUSMJERENE. Obaveza je i da se REISU izgradi reprezentativna vila, a što neije i dže je zapleo, kažu prokleti šejtan klepio pare !
HAHAHAHA KOMISIJA ZA KOMISIJU ;D NADREALISTI OCAM ;D
A ulice po Sarajevu haman makadamske, a da ne govorim kako je van Sarajeva...
Naravno da nece utvrditi. Gdje ce reci da su to njihovi stranacki sefovi usmjerili u krpljenje rupa, ali ne na cestama vec u vlastitim firmama.
dze 8 milijordi
Ovo nema veze sa pameti ko ce odgovarati za kradju gdje idu sada te pare lako je utvrditi na koji racu idu i ko ih ima pravo trositi bando bezobrazna.
Čerčil je rekao: ako nećeš nešto da uradiš, formiraj komisiju
Pazite da ne utvrde šta god
Davno receno, ako ne zelis da rijesis problem formiraj komisiju.
I sta je zadatak komisjie? Da utvrdi kako je sve uradjeno po zakonu?
U puteve nisu utrosene garant bando lopovska