Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dečki !!!!! Kad će ova marva u vlasti skontat da bi nam svima bolje bilo da naprave " Formalan savez neformalnih državica koje napraviše na ovom tlu napaćene BiH ". I u tom slučaju bi se moglo brže i efikasnije djelovat na spašavanju ljudi i dobara !!!!
Bravo, napokon mali napredak i sinhronizacija u ovakvim sluzbama. Sve normalne zemlje funkcionisu na taj nacin.
Ne funkcioniraju tako samo normalne zemlje, nego se više normalnih zemalja ujedini po pitanju obrane od elementarnih i drugih nepogoda i u akcijama spašavanja ......
halal passat, ja sam pokusao da budem skroman i da pozdravim taj zajednicki rad barem na nivou BiH. Svaka zdrava i produktivna saradnja pa i na internacionalnom nivo je po meni dobro dosla i sto se mene tice mogu se ukinuti sve granice na svijetu. Na nasu zalost ovi sitnodusni, iskorumpirani nacionalni kriminalci koji su na vlasti u BiH, nece se bas sloziti sa nama.
atak na postojanost i opstojnost entiteta RS
Hahahahaha